Het grote iOS5 topic

Het grote iOS5 topic discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik wou mijn iPhone 3GS 16GB van 4.3.5 naar 5.0 updaten maar kreeg een error , namelijk error 3194. Weet iemand hoe dit komt? Alvast ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #461  
Oud 12 October 2011, 21:50
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 August 2010
Berichten: 4
Standaard update naar iOS5 (error 3194)

Ik wou mijn iPhone 3GS 16GB van 4.3.5 naar 5.0 updaten maar kreeg een error , namelijk error 3194.

Weet iemand hoe dit komt?
Alvast bedankt
PS: geen Jailbreak
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #462  
Oud 12 October 2011, 21:50
» iPod touch 8GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 12 October 2011
Berichten: 7
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bola1996 Bekijk bericht
Ik heb de iOS 4.3.3 en als ik hem hertel en bijwerk krijg ik de error code 3200, weet iemand misschien hoe dat komt en hoe ik dat kan oplossen?


uhhh?, lees de vorige 150 berichten!
  #463  
Oud 12 October 2011, 21:50
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door GI-Jane Bekijk bericht
iemand die ios 5 wilt delen? want duurt een eeuwigheid om binnen te halen. heb de 3gs
Je kan het proberen via een directe link en downloaden in je browser. Even zoeken in dit topic en je botst er wel op
  #464  
Oud 12 October 2011, 21:51
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 25 July 2009
Berichten: 3
Send a message via twitter to M@rs
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door CyberEye Bekijk bericht
maar kreeg je deze error na het backuppen (dus als die al begint met installeren) of tijdens het downloaden van de firmware? (aangezien ik de update zelf al binnen heb...)

Ik had ook eerst de firmware binnen en kreeg foutcode 3200
als ik op bijwerken klik, gewoon een paar x doen,
is nu zo druk op de servers dat het niet gelijk goed gaat
  #465  
Oud 12 October 2011, 21:51
BigG's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 October 2010
Locatie: Het Antwerpse
Berichten: 84
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door thasjosjo Bekijk bericht
klopt geen zorgen,

instaleren,
daarna kun je alles terug zetten vanaf je itunes.
Had jij deze foutmelding dan ook ? Ik ga het enkel doen als ik echt zeker ben, en dat ben ik nu helemaal niet
  #466  
Oud 12 October 2011, 21:51
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 August 2011
Berichten: 13
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door joey988 Bekijk bericht
Hoe krijg ik ios 5 erop geeft elke keer error aan!!?? (3200)
`
Vooralsnog is er geen oplossing... blijven proberen totdat het lukt...
  #467  
Oud 12 October 2011, 21:51
» iPhone 6s Plus 128GB (Goud) [FW: 10.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 September 2010
Berichten: 109
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door BartB Bekijk bericht
Ik roep het nog maar een keer: De foutmelding 3200 komt doordat de servers van Apple het allemaal even niet trekken. Vlak voordat de update wordt geïnstalleerd, checkt iTunes of je de update wel "mag" gebruiken. Daarvoor is een korte verbinding nodig met de Apple servers. Als dat faalt (te druk), krijg je een 3200 foutmelding.

Don't touch that dial folks! Niet knoeien met DFU, Airplane, firewalls, andere kabels, er is niks aan de hand, het is gewoon TE DRUK.
Waarom heb ik het dan NA het updaten? Dat kan dan toch niet die oorzaak hebben of???

http://img215.imageshack.us/img215/6986/updatenc.jpg
  #468  
Oud 12 October 2011, 21:51
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 December 2009
Berichten: 3
Standaard

ik heb mijn iPad 2 zonder problemen geüpdatet naar iOS5. Nu de iPhone 3GS van mijn moeder aan het updates.. tot 2 keer toe Internal error... na de 3e keer proberen lijkt hij het te doen....ik zie het installatiebalkje op de iphone nu.. ik wacht af!!
  #469  
Oud 12 October 2011, 21:51
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 October 2011
Berichten: 7
Standaard

Zelfde probleem met iphone 4 16gb hier..
  #470  
Oud 12 October 2011, 21:51
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 October 2011
Berichten: 2
Standaard

Rara... ik heb dus ook identiek hetzelfde probleem. Heb een half jaar geleden een JB uitgevoerd maar deze daarna weer ongedaan gemaakt. Toen had ik al problemen met het upgraden naar een nieuwe firmware. Na het uitvoeren van een bypass (edit host file) is het me uiteindelijk wel geluk. Ik had gehoopt da ik nu eindelijk terug op "legitieme" wijze met mijn iPhone zou kunnen werken, maar dat blijkt niet zo te zijn. Nu rest mij nog de vraag, ligt dit aan het feit dat ik mijn iPhone ooit gejailbreakt heb, of heeft dit louter iets te maken met de Apple servers?
  #471  
Oud 12 October 2011, 21:51
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 February 2009
Berichten: 7
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Stefaanxd Bekijk bericht
Gewoon heel de tijd op herstel drukken en dan moet tie het uit eindelijk doen, ik en die vriend hebben nu alle 2 onze iPad door de keuring van apple. dus nu alle twee aan het herstellen naar iOS 5. SUCCESS!!

Ik had ook last van dezelfde error code en heb het bovenstaande uitgevoerd.
Na 3 keer is het gelukt!
  #472  
Oud 12 October 2011, 21:52
» Ik heb geen iPhone [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 12 October 2011
Berichten: 5
Standaard

Bij mij is het gelukt na poging 26! Werd eens tijd..
  #473  
Oud 12 October 2011, 21:52
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 June 2009
Berichten: 27
Stuur een bericht via MSN naar magnifor Stuur een bericht via Skype™ naar magnifor
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door WDS001 Bekijk bericht
Zoals ik al zei, via de iPhone zelf. Instellingen -> Algemeen -> Stel opnieuw in -> Wis alle inhoud en instellingen

Vanaf daar kan je je iCloud backup terugzetten.
Oke, ik neem proef op de som. Ga het nu proberen.
  #474  
Oud 12 October 2011, 21:52
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Michael Bekijk bericht
Ik ga bier halen ;-))
Schol! 1234567
  #475  
Oud 12 October 2011, 21:52
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 July 2011
Berichten: 17
Standaard

Zit al de hele dag te proberen, maar kom steeds uit op de foutmelding 3200.... mss morgen wat meer geluk....
  #476  
Oud 12 October 2011, 21:52
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 November 2009
Berichten: 9
Standaard

nog even een update:

Hij lijkt nu bezig te zijn (de status balk is in ieder geval aan het lopen).
Ik weet niet of het toeval was of niet maar hij deed het nadat ik de vliegtuigmodus tip had opgevolgd...

*edit: voor de laatste mensen: het is inderdaad onderdeel van een server overbelasting probleem*
  #477  
Oud 12 October 2011, 21:52
» iPhone 6s Plus 128GB (Zilver) [FW: 9.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 9.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 31 October 2007
Berichten: 97
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door cglockner Bekijk bericht
Dit heeft waarschijnlijk met overbelasting van de servers van Apple te maken. Momentje geduld aub dus ;-)
Dat is wel raar, heb de software kunnen downloaden, itunes neemt reserve copy, pakt de software uit, maar wanneer er verschijnt dat hij "iets" wil controleren bij Apple dan krijg ik deze error.
  #478  
Oud 12 October 2011, 21:52
» iPod touch 8GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 12 October 2011
Berichten: 7
Standaard

hehe hij gaat het doen hoor... BLIJF PROBEREN MENSEN!
  #479  
Oud 12 October 2011, 21:52
» iPhone 6s Plus 128GB (Goud) [FW: 10.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 September 2010
Berichten: 109
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door karterke Bekijk bericht
Mijn itunes herkent mijn iphone niet meer nu hij heel de tijd in DFU staat. Apple logo verschijnt, dan zandlopertje, dan voorgangsbalkje en niets meer, terug apple logo, zandlopertje, voortgangsbalkje,..... altijd hetzelfde. :s
Heb ik ook! Heb nu maar een biertje gepakt, gebruik mn iphone voortaan wel als onderzetter.
  #480  
Oud 12 October 2011, 21:52
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 August 2011
Berichten: 13
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door IIsvenII Bekijk bericht
Rara... ik heb dus ook identiek hetzelfde probleem. Heb een half jaar geleden een JB uitgevoerd maar deze daarna weer ongedaan gemaakt. Toen had ik al problemen met het upgraden naar een nieuwe firmware. Na het uitvoeren van een bypass (edit host file) is het me uiteindelijk wel geluk. Ik had gehoopt da ik nu eindelijk terug op "legitieme" wijze met mijn iPhone zou kunnen werken, maar dat blijkt niet zo te zijn. Nu rest mij nog de vraag, ligt dit aan het feit dat ik mijn iPhone ooit gejailbreakt heb, of heeft dit louter iets te maken met de Apple servers?

Vermoeden is apple servers... ik heb hetzelfde probleemen die van mij is niet JB....
Reageren

Labels
ios5 updaten


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Video: Het Grote Video Topic berty Muziek, foto & video 2 8 May 2011 17:12
Het grote sportarmbanden-topic antimaterie iPhone accessoires en onderdelen 29 4 November 2010 09:40
Het Grote Goedemorgen topic sossienl Chat en geruchten 805 10 March 2009 09:33
Het grote Push Topic tbeumer@ iPhone algemeen 2 15 August 2008 23:52
Het grote verveling topic... dedafmonteur Chat en geruchten 26 26 May 2008 00:53

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:27.