//

iPhone start niet meer op - Verzameltopic

iPhone start niet meer op - Verzameltopic discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Help help help. Ik heb sinds 2 dagen de nieuwe iphone 4. Als alles normaal werkt, kan ik er best mee om gaan, maar nu ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #461  
Oud 18-10-10, 19:43
Travelbabe Travelbabe is offline
• iOS 4.1
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Oct 2010
Berichten: 3
Standaard

Help help help.

Ik heb sinds 2 dagen de nieuwe iphone 4.
Als alles normaal werkt, kan ik er best mee om gaan, maar nu heb ik echt wel een probleem,

Als ik mijn iphone aan mijn laptop aansluit herkent hij hem niet.
Ik heb al de nieuwste versie van i tunes geïnstalleerd. Ik heb geprobeerd om met de home en aan/uit knop alles te laten herstellen, maar dan geeft ie een foutmelding. Nu heb ik alleen maar een zwart scherm.
Als ik de i phone aansluit via netstroom dan krijg ik wel gewoon beeld, maar kan dan niet bellen omdat hij blijft zoeken...

Ik ben echt helemaal wanhopig en zeer A technisch

Wie o wie kan me stap voor stap helpen......

Alvast bedankt........

x Travelbabe

ps, heb het forum al meerdere malen bekeken, maar wordt er niet heel veel wijzer van
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #462  
Oud 18-10-10, 22:39
ker0ltjuh ker0ltjuh is offline
• iOS 4.3.1
• Ik heb geen iPad
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Sep 2010
Berichten: 13
Standaard

ZIE MIJN POST VOOR OPLOSSING (onderaan pagina)

http://forum.iculture.nl/f28/iphone/...ltopic-27.html
  #463  
Oud 23-10-10, 22:50
pinkiedinkie2 pinkiedinkie2 is offline
• iOS 4.1
• Besturingssysteem: Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2010
Berichten: 1
Standaard

Ik heb een gejailbreakte iphone 3gs die ik via de pwnage tool 4.1 wilde updaten.
Sinds ik dit gedaan heb start de iphone niet meer op, nu krijg ik het itunes logo met de usb-kabel en een error 29.
Heb al verschillende dingen gelezen en geprobeerd, maar niets helpt.
Als er iemand is die ook maar iets weet, heel graag!

  #464  
Oud 25-10-10, 16:31
PeerSientje PeerSientje is offline
• iOS 6.0
• 6.0
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Jul 2009
Berichten: 41
Question iPhone reageerd helemaal niet meer

Italiaanse iPhone 3Gs 32 (geen JB, ook nooit gehad)
13 maanden oud/nieuw, tja, net na dat ene jaar...
Ik vermoed een kapotte accu...maar wellicht iets over t hoofd gezien.

Vragen:
Iemand andere oplossingen/ideeën dan al in dit topic benoemd?
Zo niet: hoe/waar kan ik het best laten repareren als nodig is (en kostenopgave tevoren ontvangen)?

Verdere info:
Alles in dit topic qua tips gelezen (ook de oude berichten), echter niets helpt bij mij; van knoppen op bepaalde manieren indrukken tot DFU: de iPhone blijft op zwart staan en reageert nergens op (ook geen Apple logo dus). Wordt ook niet herkend door computer (op zich logisch denk gezien de iPhone uit blijft staan).
Hiervoor merkte ik de laatste dagen dat bij App-update/download via iTunes en Appstore sommige Apps uit mappen werden gegooid. Na een aantal dagen dat gezien te hebben, verdwenen alle Apps uit de mappen, en bleef alleen de standaard map over. (Met toen 700+ Apps op de iPhone, is dat geen pretje; alle Apps leken willekeurig verdeeld over de pagina's.) Vorige week besloten alles via iTunes qua Apps opnieuw te installeren, maar dan iets minder (500+Apps).
De volgende ochtend stond alles er keurig op, ook na update van een App bleef alles staan, echter...nog geen 2 uur later, zonder Apps gebruikt te hebben (en niets liep op achtergrond), stond de batterij al op minder dan 25 %. Iets later zag ik de 'rode batterij' op het scherm. En ook zag ik (een fractie van een seconde) allerlei strepen over het scherm. Half uurtje later heb ik h'm nog twee maal aangekregen, maar kreeg alleen 'de rode batterij'-melding dat opladen nodig was. Na een vlucht waarbij ik het zonder iPhone moest doen gelijk opgeladen echter niet meer aan gekregen.
Daarna: opladen via verschillende manieren geprobeerd; stekker, laptop XP, Desktop W7 en mac, alles met simkaart en zonder: echter lijkt geen leven meer in te zitten...

Ik hoop dat iemand dé oplossing heeft voor me.

EDIT: vanavond op een andere mac geprobeerd (na bijna hele dag in wandcontact-oplader te hebben gehad). En voor een paar seconden even (eindelijk) het apple-tekentje op de iPhone. Echter ook weer vlot weg en niet meer te reproduceren en te vlot weg om op de knop restore te drukken in iTunes. Iets later (+- 5 minuten) de 'rode'batterij waarbij het duidelijk werd dat het opladen niet erg gevorderd was: lijkt erg op óf een batterij/accu-probleem, óf dat er te weinig prioriteit aan opladen wordt gegeven doordat de iPhone ergens anders nog druk mee bezig is.
Morgen maar een echte reboot proberen door de batterij eruit te halen. Durf ik niet zelf, dus ff langs een shop met ervaring. Eventueel de batterij maar gelijk vervangen.

EDIT; Update2: ook in de shop een paar seconden apple-teken gezien nadat contact batterij even eraf was gezet en er weer op. Accu is in orde en het heeft er alle schijn van dat de printplaat kapot is (wat zij niet kunnen maken) ;-().
Nu uitzoeken óf ik het ergens kan laten repareren en wat de kosten zijn (wellicht bij die shop in De Meern of Goes), maar ook of er coulance regelingen zijn voor dit soort gevallen (iPhone nu 14 maanden oud en in Italië gekocht), staat helaas niets over in het artikel http://www.iphoneclub.nl/88664/garan...-zo-werkt-het/ .

Iemand ideeën?

Laatst gewijzigd door PeerSientje; 26-10-10 om 16:09. Reden: update 2
  #465  
Oud 26-10-10, 17:31
PeerSientje PeerSientje is offline
• iOS 6.0
• 6.0
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Jul 2009
Berichten: 41
Question iPhone reageerT helemaal niet meer; waar te repareren en is er een coulance-regeling?

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door PeerSientje Bekijk bericht
Nu uitzoeken óf ik het ergens kan laten repareren en wat de kosten zijn (wellicht bij die shop in De Meern of Goes), maar ook of er coulance regelingen zijn voor dit soort gevallen (iPhone nu 14 maanden oud en in Italië gekocht), staat helaas niets over in het artikel http://www.iphoneclub.nl/88664/garan...-zo-werkt-het/ .

Iemand ideeën?
Ik heb zelf nog niet iets op dit forum kunnen vinden, al kan ik me voorstellen dat dit vaker speelt/speelde; dus als iemand antwoord heeft of een forumdiscussie kan linken met antwoord op bovenstaande zie ik dat graag.
  #466  
Oud 04-11-10, 23:02
Macbookto's schermafbeelding
Macbookto Macbookto is offline
• iOS 9.3.2
• 9.3.2
• Besturingssysteem: Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 437
Standaard

Mijn 5 weken oude iPhone 4 doet sinds vanavond niets meer. Ik heb genavigeerd naar een receptie. Op de receptie nog even gebruikt en later wilde ik een adres invoeren en bleef hij helemaal zwart. Hij was erg warm, dus ik vermoed dat de navigatie aan is blijven staan. Nu staat de iPhone in het universele dock, dus aan de oplader maar er gebeurt helemaal niets. Ook hombutton en aan/uitknop tegelijk ingedrukt. Niets doet het meer. Hij blijft zwart. Wat kan dit zijn?
Zit er niets anders op dan morgen naar Phonehouse te gaan en voor reparatie weg te brengen of zie ik iets over het hoofd?

iPhone 's avonds om 22.30 in de oplader gezet (via lichtnet). 's Nachts om drie uur nog een keer gekeken, maar alles bleef pikzwart. 's Morgens om halfacht idem. Toen ik om 12.30 uur keek, ging hij aan en zag ik de rode batterij. Toen begon hij met opladen en een poosje later, deed hij het als vanouds. Vermoedelijk heeft de iPhone niet opgeladen tijdens navigeren en is hij helemaal leeg geweest. Moet ik maar niet te vaak doen!

Laatst gewijzigd door Macbookto; 09-11-10 om 20:26. Reden: upgrade
  #467  
Oud 09-11-10, 20:07
fets fets is offline
• iOS 5.0
• 5.1
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Aug 2008
Berichten: 14
Standaard

Hallo,

Afgelopen weekend heb ik mijn oude iPhone3G proberen te resetten, dus alle gegevens erop wissen (via het menu). Dit duurde in totaal 2 uur.
maar nu zit mijn iPhone compleet vast. volgensmij heeft hij dat resetten wel volledig uitgevoerd. Maar nu kan ik hem niet aanzetten niks, zelf niet in DFU mode.

ik krijg dit te zien:



Wie kan mij helpen?
  #468  
Oud 09-11-10, 20:53
seagull seagull is offline
• iOS 7.1.2
• 7.1.2
• Besturingssysteem: Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Veldhoven
Berichten: 55
Standaard iPhone 4 damaged dock connector

In eerste instantie probeerde ik mijn iphone4 met 4.01 (met jailbreak) met een custom firmware via pwnagetool 4.1.2 te upgraden naar 4.1. met jailbreak. Ik kreeg toen allerlei foutmeldingen bij het installeren. Dus ten einde raad maar geprobeerd normaal (dus geen alt/shift) te herstellen. Krijg nu continu de herstelmodus (logo: Usb kabeltje met itunessymbool) de error 2001, vervolgens ook in DFU-mode geprobeerd, maar krijg dan de error 1611.
Kom er niet meer uit, want bovenstaande heb ik op verschillende macs.

Enkele experts geven het volgende aan:

-De errors die je te zien krijgt tijdens updaten hebben te maken met je accu. Je accu heeft te weinig vermogen of is helemaal defect.

-Deze fout codes kunnen ook veroorzaakt worden door dat er niet meer naar het geheugen van de iphone te schrijven is.
Dus het verhaal van de accu is maar een van de mogelijke oorzaken.

Op basis hiervan de IPhone 4 opgestuurd naar 1 van de 2 reparateurs in NL (iPhone is gekocht in GB), want de iPhone is nog maar 2 maanden oud. Zij lieten weten, dat het geen garantie is, omdat het externe schade is. Zij constateerden een "damaged dock connector" (Kosten € 250,- voor een vervangend exemplaar of € 40,- ongerepareerd retour). Deze constatering komt mij erg onwaarschijnlijk over.

Heb Apple gebeld. De medewerkster gaf aan hier niets aan te kunnen doen, omdat Apple dit heeft uitbesteed aan de bekende telecomleveranciers en 2 gespecialiseerde Apple service providers.

Wat te doen? Suggesties graag.

Laatst gewijzigd door seagull; 09-11-10 om 21:02.
  #469  
Oud 14-11-10, 20:35
erikroeier erikroeier is offline
• iOS 6.0.1
• 6.0
• Besturingssysteem: Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2009
Locatie: Utrecht
Berichten: 176
Standaard

He,
Ik heb een iPhone 3Gs 16Gb die op het moment helemaal niks meer doet. DFU lukt niet hard reset en alles werkt niet.
Itunes ziet hem niet... Is er nog een manier om iets te proberen? Ik heb een Mac Book dus geen windows voor zover dat nodig zou zijn.

Alle hulp is welkom!

Oja, hij viel van het een op het andere moment uit en nu doet hij niks meer....
  #470  
Oud 15-11-10, 00:47
Macbookto's schermafbeelding
Macbookto Macbookto is offline
• iOS 9.3.2
• 9.3.2
• Besturingssysteem: Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 437
Standaard

Was net als bij mij je batterij helemaal op soms? Hang de iPhone eens een nacht aan de oplader.
  #471  
Oud 15-11-10, 11:00
luukdoedens luukdoedens is offline
• iOS 5.0.1
• 5.0
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Oct 2009
Berichten: 35
Standaard

Zojuist de Iphone 2 weer eens tevoorschijn gehaald, maar bij het aanzetten geeft hij alleen de apple, en verder helemaal niets... ook aan de Itunes hangen.. en hij ziet helemaal niets, iemand een idee? zodat hij weer zichtbaar wordt ? dan kan ik hem weer opnieuw jailbreaken, en iemand er weer blij mee maken... alvast bedankt voor het mee denken...
  #472  
Oud 15-11-10, 11:39
erikroeier erikroeier is offline
• iOS 6.0.1
• 6.0
• Besturingssysteem: Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2009
Locatie: Utrecht
Berichten: 176
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Macbookto Bekijk bericht
Was net als bij mij je batterij helemaal op soms? Hang de iPhone eens een nacht aan de oplader.
voor zover ik weet niet. Hangt nu al een paar uur aan de oplader maar ik zie nog niks
  #473  
Oud 15-11-10, 13:40
Macbookto's schermafbeelding
Macbookto Macbookto is offline
• iOS 9.3.2
• 9.3.2
• Besturingssysteem: Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 437
Standaard

Bij mij heeft hij er 12 uur aangehangen en toen zag ik een lege batterij en moest hij nog op gaan laden.
  #474  
Oud 21-11-10, 19:36
croiman's schermafbeelding
croiman croiman is offline
Psycho iPhone Case Modder
• iOS 5.0.1
• Ik heb geen iPad
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.370
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door luukdoedens Bekijk bericht
Zojuist de Iphone 2 weer eens tevoorschijn gehaald, maar bij het aanzetten geeft hij alleen de apple, en verder helemaal niets... ook aan de Itunes hangen.. en hij ziet helemaal niets, iemand een idee? zodat hij weer zichtbaar wordt ? dan kan ik hem weer opnieuw jailbreaken, en iemand er weer blij mee maken... alvast bedankt voor het mee denken...
DFU modus persen
__________________
PM functie overhit. Gelieve alleen serieuze probleem gevallen via PM.
Going from iphone extreme mod to Motorola Photon Q 4G LTE with simcard mod and lots more.
  #475  
Oud 11-12-10, 21:46
quipmk quipmk is offline
• iOS 4.1
• Ik heb geen iPad
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Aug 2010
Berichten: 8
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Macbookto Bekijk bericht
Bij mij heeft hij er 12 uur aangehangen en toen zag ik een lege batterij en moest hij nog op gaan laden.
Heb precies het zelfde probleem. Vanmorgen Iphone 4 gepakt gisteravond nog gebruikt. Na het aanzetten niets zwart beeld. Plaatsen in dock station geen enkel resultaat. Itunes zit de Iphone ook niet. Zit nu aan de 220v lader. Nu maar afwachten. Wel raar dat meerdere mensen hier last van hebben.

Alle suggestisch en aanvullingen van dit probleem zijn welkom. Nu maar hoppen dat de IPHONE 4 het morgen weer doet. Maar het is natuurlijk niet normaal dat dit voor kan komen.
  #476  
Oud 11-12-10, 23:27
Macbookto's schermafbeelding
Macbookto Macbookto is offline
• iOS 9.3.2
• 9.3.2
• Besturingssysteem: Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 437
Standaard

Bij mij is waarschijnlijk het volgende aan de hand geweest. Ik heb Navigon gebruikt en in de houder op mijn dashboard gezet. Hij heeft toen niet opgeladen. Dat heb ik niet in de gaten gehad. Hij is toen helemaal leeggetrokken en is dan te ver weg. Ik heb dat met de Mac Pro ook wel eens. Dan is hij niet meer uit de slaapstand te halen en kan ik de Mac alleen maar uitzetten en weer aan.
Ik houd het nu goed in de gaten en zorg dat hij niet helemaal leeg meer raakt. Heb nu meerdere oplaadpunten in huis. Tot op mijn nachtkastje toe.
  #477  
Oud 12-12-10, 08:42
quipmk quipmk is offline
• iOS 4.1
• Ik heb geen iPad
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Aug 2010
Berichten: 8
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door quipmk Bekijk bericht
Heb precies het zelfde probleem. Vanmorgen Iphone 4 gepakt gisteravond nog gebruikt. Na het aanzetten niets zwart beeld. Plaatsen in dock station geen enkel resultaat. Itunes zit de Iphone ook niet. Zit nu aan de 220v lader. Nu maar afwachten. Wel raar dat meerdere mensen hier last van hebben.

Alle suggestisch en aanvullingen van dit probleem zijn welkom. Nu maar hoppen dat de IPHONE 4 het morgen weer doet. Maar het is natuurlijk niet normaal dat dit voor kan komen.
Zojuist maar weer even geprobeerd en ja hoor de iphone werkt weer.
  #478  
Oud 21-12-10, 14:57
Mikf Mikf is offline
• iOS 4.2.1
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Apr 2010
Berichten: 1
Standaard

Mijn Iphone is helaas overleden. Op een avond lade hij helaas niet meer op, hij gaf wel aan dat die aan het opladen was, maar het percentage liep terug. Toen was de batterij helemaal leeg en ging die ook niet meer aan.

Ik heb de dock connector al vervangen, maar loste het probleem niet op. Toen gister nieuwe batterij erin gezet en de Iphone ging weer aan!! Maar was te vroeg gejuicht, want hij lade niet op..

Ik heb al de iphone hersteld met de nieuwste firmware (Zonder behoud van data, dus helemaal vers). Maar hij gaat nu weer niet aan.

Iemand enig idee wat het kijk zijn? Ben bang dat het moederbord defect is. Heb van binnen alles al schoon gemaakt en voorzichtig met wasbenzine de contacten schoon gemaakt.

Verder al geprobeerd te resetten, mute schakelaar 4x heen en weer gehaald en dan reset, andere kabels, aan de netstroom of op de PC.. maar niets helpt.
  #479  
Oud 21-12-10, 20:22
M.B. M.B. is offline
• iOS 5.0
• Ik heb geen iPad
• Besturingssysteem: Mac OS X
 
Geregistreerd: Aug 2010
Berichten: 2
Standaard

Mijn Iphone 4 (32 gb) heb ik gisterenavond ge update naar 4.2.1.
Vanmorgen heb ik hem nog even gebruikt en terug aan de lader gedaan.
rond het middag uur pak ik mijn telefoon en hij doet helemaal niets meer.
Op diverse forums lees ik een truc, de aan-uit knop en de home knop samen tegelijkertijd 10-15 sec. ingedrukt houden, en dan zou het appeltje in beeld moeten komen.
Zou moeten komen, ja. Maar dat gebeurt dus niet. Ik heb hem aan m'n macbook gehangen, heb hem met m'n originele lader al een uur of 6 opgeladen en hij is nog steeds in coma.
Weet iemand hier misschien een oplossing voor????
Ik ben niet de enige die een "dead phone" probleem heeft ervaren, maar wel een van de weinige die hem niet meer aan de praat krijgt.
Misschien moet ik nog wat geduld hebben en doet ie het morgen wel weer, ook dat is te lezen, maar zou graag willen weten wat de oorzaak is... dan kan ik daar in de toekomst rekening mee houden.....
  #480  
Oud 23-12-10, 10:17
robvangenderen robvangenderen is offline
• iOS 8.1.2
• 8.1.2
• Besturingssysteem: Mac OS X
 
Geregistreerd: Dec 2010
Locatie: Den Haag
Berichten: 36
Standaard

Ik heb sinds gister een 3Gs 32gb, ik gelijk thuis op mn mac aangesloten op itunes. Volgens mij was de iphone wel jailbroke. Mooi, dacht ik, muziek er opzetten. Iphone stond nog op iemands anders naam. Itunes vraagt om update uit te voeren, dus dat doe ik dan maar. Daarna blijft het scherm op "connect aan Itunes" staan
Ik heb echt tot nu toe echt alles geprobeerd, alle firmwares gedownload en geprobeerd toe te passen. DFU werkt niet, redsnow,etc.
Ik heb alles 10x geprobeerd, denk dat er niets anders op zit dan weg te brengen en te laten fixen...

Ik krijg steeds maar error 1015, wat ik ook doe.
ben ten einde raad
Reageren

Labels
boot, geen verbinding, kapot, niks, opstarten



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone start niet meer op; continu appeltje op het scherm - Verzameltopic croiman iPhone algemeen 1007 11-10-23 12:04
Iphone start niet meer op zonder usb (+ meer problemen) Trax iPhone algemeen 15 24-11-12 12:37
iPhone: Iphone start niet meer op en wordt niet meer herkend door Itunes DirkDurver Jailbreak 3 09-08-10 20:14
Iphone start niet meer op, nog niet geupdate naar 3.1.3 gelukkig... maar nu? pat1812 iPhone algemeen 15 06-02-10 11:35
Iphone werkt niet meer, start niet meer op... Brianvdz Archief 1 27-10-08 12:46

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:07.