Officiele release 3.0 deel je ervaringen hier

Officiele release 3.0 deel je ervaringen hier discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) sumercity de servers zijn over belast ik heb er ook nog problemen mee:/ @ RoWa : kan jij nu gewoon muziek afspelen vanaf je iphone ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #181  
Oud 17 June 2009, 20:58
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 21
Standaard

sumercity de servers zijn over belast ik heb er ook nog problemen mee:/



@RoWa:
kan jij nu gewoon muziek afspelen vanaf je iphone zonder iets te branden op cd?.

hoop dat het in me qashqai kan zou wel top zijn
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #182  
Oud 17 June 2009, 20:58
» iPhone 6 16GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi + 4G 16GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 June 2009
Locatie: oldenzaal
Berichten: 9
Stuur een bericht via MSN naar dennisj007 Stuur een bericht via Skype™ naar dennisj007 Send a message via twitter to dennisj007
Standaard

ik had os 3.0 gm er opstaan maar naar lang klooien met downgraden en weet ik al wat nog meer het ik nu hopelijk de orginele er opstaan weet iemant ook een trukje om daar achter te komen aangezien het bild numer het zelfde is
  #183  
Oud 17 June 2009, 20:59
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 March 2009
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 39
Standaard

Werkt nu eigenlijk elke app op de iphone OS 3.0 want ik had bij de 3.0 maar 10 van de 27 apps op mijn iphonescherm staan terwijl de algemene info zegt : Programma's: 27 .
komt dit door de reservekopie van 2.2.1 die is overgezet naar 3.0 of is er iets anders aan de gang
  #184  
Oud 17 June 2009, 21:00
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 April 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 46
Send a message via twitter to netniet
Standaard

@dennisj007: hoe heb jij hem gedowngrade?
  #185  
Oud 17 June 2009, 21:02
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 May 2009
Berichten: 13
Standaard

M'n vader heeft een Iphone uit BelgiŽ. Hij heeft een KPN abbo maar hij krijgt mms niet werkend. Iemand dit al opgelost?
  #186  
Oud 17 June 2009, 21:02
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 November 2008
Locatie: Brugge
Berichten: 8
Standaard

Hoe verstuur je nu MMSen met de nieuwe update? Verder werkt alles prima hier
  #187  
Oud 17 June 2009, 21:03
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 July 2008
Locatie: Spijkenisse
Berichten: 113
Stuur een bericht via MSN naar El_Diablo
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ButcherJF Bekijk bericht
okey, thnx.. heb net de 3.0 uit de wiki gedownload... kan ik dus gewoon met shift updaten deze nieuwe 3.0 kiezen en gewoon updaten?

of is er een omslachtige manier die dit alleen mogelijk maakt?
  #188  
Oud 17 June 2009, 21:04
Timmeh_'s schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 2.894
Stuur een bericht via MSN naar Timmeh_ Stuur een bericht via Skype™ naar Timmeh_ Send a message via twitter to Timmeh_
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Castamara Bekijk bericht
Hoe verstuur je nu MMSen met de nieuwe update? Verder werkt alles prima hier
In de sms-app ("berichten") staat nu naast je tekstveld een cameratje.
__________________
iPhone 2G UK iOS 3.1.3 Jailbreak by RedSn0w /  iPhone 4 32GB iOS 4.2.1 Jailbreak by RedSn0w
MacBook Pro 15,4" OSX 10.6.6 /  iMac 20" OSX 10.6.6 /  iPad 3G 32GB iOS 4.2.1
Stuur me geen privť-berichten met vragen, ik negeer ze. Gebruik liever de zoekfunctie en de Wiki (Begrippen|Handleidingen)
  #189  
Oud 17 June 2009, 21:05
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 May 2009
Berichten: 13
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Timmeh_ Bekijk bericht
In de sms-app ("berichten") staat nu naast je tekstveld een cameratje.
Die heb ik inderdaad wel, maar op de Iphone van mn vader staat die niet?
  #190  
Oud 17 June 2009, 21:05
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 June 2009
Locatie: heerenveen
Berichten: 3
Standaard

Server ligt er nog steeds uit
  #191  
Oud 17 June 2009, 21:05
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 June 2009
Berichten: 5
Standaard

Helaas hier ook de melding:
Citaat:
Uw verzoek aan de iTunes store kan niet worden voltooid. Er heeft zich een time-out van de netwerkverbinding voorgedaan.

Controleer of de netwerkinstellingen juist zijn en of de netwerkverbinding actief is. Probeer het vervolgens opnieuw.
Hopelijk is Apple hard bezig om de servercapaciteit uit te breiden, want dit valt me wel wat van ze tegen.
  #192  
Oud 17 June 2009, 21:05
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 November 2007
Locatie: Oss
Berichten: 29
Standaard

ja maar dat mms werkt bij mij dus mooi niet.. of ik nu 3g ontvangst heb of niet, ik krijg steeds de melding verzenden mislukt....
  #193  
Oud 17 June 2009, 21:07
AppAddict's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi +4G 32GB (Wit) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 January 2009
Locatie: Limburg (BelgiŽ)
Berichten: 60
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Niek_ Bekijk bericht
Ook maar even hier:
Net de update naar 3.0 geinstalleerd. Na het installeren werd me gevraagd om de pincode op de telefoon in te voeren, waarna iTunes contact probeerd te maken met de iTunes Store. Ik blijf nu de volgende melding krijgen:

Uw verzoek aan de iTunes Store kan niet worden voltooid. Er heeft zich een time-out van de netwerkverbinding voorgedaan.
Controleer of de netwerkinstellingen juist zijn en of de netwerkverbinding actief is. Probeer het vervolgens opnieuw.

Na het controleren van internet (werkt), het bezoeken van de iTunes Store in iTunes (werkt), het aan/uit zetten van m'n internetmodem (geen verschil) en de iPhone een aantal maal aan/uit gezet te hebben (incl. invoeren pincode en koppelen aan iTunes) zit ik nu met een iPhone die nog geactiveerd dient te worden via iTunes...iets wat dus niet lukt... erg fijn.

Iemand hetzelfde probleem/een oplossing?


EDIT: lees nu het scherm op m'n iPhone even goed, voor het invoeren van iets. Er staat letterlijk:
Simlock actief
Plaats een geldige simkaart zonder pincode om de iPhone te activeren

Zonder pincode?
Ja kzit dus met hetzelfde probleem. Ben half in paniek aant schieten.
  #194  
Oud 17 June 2009, 21:07
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door scorpiosoft Bekijk bericht
Apple servers zijn overbelast. Geduld hebben is het enige.
En we hoeven niet steeds te herhalen dat de servers plat liggen
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #195  
Oud 17 June 2009, 21:07
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 February 2009
Berichten: 3
Standaard

Zo juist de updat erop gezet,ging allemaal prima,maar nu kan ik alleen nog maar 112 bellen,als ik hem inplug bij itunes kan ie de i store niet berijken omdat er een time out in het netwerk is??
Ben niet zo'n nerd maar dat ik nu niet kan bellen is ff vervelend,kan het zijn dat de server overbelast is nu omdat iedereen de update aan downloaden is?
  #196  
Oud 17 June 2009, 21:07
Buzz's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 February 2008
Locatie: Zoetermeer
Berichten: 71
Standaard

Net ook geupdate vanaf GM met alt-herstel, nu probeert ie iedere keer verbinding te maken met de iTunes store, na ee tijdje komt de volgende foutmelding:

Uw verzoek aan de iTunes Store kan niet worden voltooid. Er heeft zich een onbekende fout voorgedaan (-4)
Er heeft zich een fout voorgedaan in de iTunes Store. Probeer het later opnieuw.


Ik heb het nu al meerdere malen geprobeerd maar krijg steeds dezelfde melding, ik mag hopen dat het aan de store ligt?
__________________
To infinity and beyond
  #197  
Oud 17 June 2009, 21:07
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 November 2007
Berichten: 52
Standaard

Hij downloadde gewoon goed via de directe download link die ik via twitter van iphoneclub kreeg.
Directe downloadlink voor iPhone 3G, 3.0 fw: http://bit.ly/JsoLq
  #198  
Oud 17 June 2009, 21:10
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 30 October 2008
Berichten: 5
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Niek_ Bekijk bericht
EDIT: lees nu het scherm op m'n iPhone even goed, voor het invoeren van iets. Er staat letterlijk:
Simlock actief
Plaats een geldige simkaart zonder pincode om de iPhone te activeren

Zonder pincode?
Deze melding krijg ik ook. Na het invoeren van de pincode voor de sim krijg ik de schermafbeelding contact te maken met iTunes. Vervolgens krijg ik keer op keer foutmelding -4. Wat te doen???????

Ik heb trouwens een Italisaanse iPhone met Vodafone-abonnement, maar dat moet toch niet uitmaken?
  #199  
Oud 17 June 2009, 21:10
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 March 2009
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 39
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kefjeuh93 Bekijk bericht
Werkt nu eigenlijk elke app op de iphone OS 3.0 want ik had bij de 3.0 maar 10 van de 27 apps op mijn iphonescherm staan terwijl de algemene info zegt : Programma's: 27 .
komt dit door de reservekopie van 2.2.1 die is overgezet naar 3.0 of is er iets anders aan de gang
heeft er iemand hetzelfde probleem of juist de oplossing op deze vraag ?
  #200  
Oud 17 June 2009, 21:11
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 November 2007
Berichten: 6
Standaard

@prld
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door prld Bekijk bericht
@RoWa:
kan jij nu gewoon muziek afspelen vanaf je iphone zonder iets te branden op cd?.

hoop dat het in me qashqai kan zou wel top zijn
Met de pioneer avic3bt + ipod kabel kon ik al muziek afspelen van mijn 2g en 3g. Bedieinging van de phone ging dan via de pioneer.
met OS3 en de 3G kan het nu dus ook via bluetooth. Wel iets minder mogenlijkheden (zie bv geen nummer info via bluetooth connectie, of playlist/artist/album selectie. "slechts stop/start/pause/skip bw-fw)
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Het officiŽle on-officiŽle YouTube video's topic! Gilliam Chat en geruchten 7 25 February 2009 14:53
Release jpke Archief 1 11 January 2009 12:30
Recente ervaringen officiŽle Franse iPhone Whitewater Koopinformatie Rest Europa 2 28 January 2008 12:35

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:14.