Problemen met iOS 4.0

Problemen met iOS 4.0 discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Alles functioneert prima alleen m'n agenda reageert heel erg traag of helemaal niet, scrollen lukt niet, kortom: ellende. Iemand een oplossing. Vanochtend 'herstel' gedaan, zelfde ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #201  
Oud 23 June 2010, 12:28
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 128GB (Zilver) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Berichten: 72
Send a message via twitter to grik
Standaard

Alles functioneert prima alleen m'n agenda reageert heel erg traag of helemaal niet, scrollen lukt niet, kortom: ellende. Iemand een oplossing. Vanochtend 'herstel' gedaan, zelfde probleem nog steeds!?
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #202  
Oud 23 June 2010, 12:54
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 June 2010
Berichten: 40
Send a message via twitter to randyvdmeer
Standaard Problemen met iBooks iOS 4 (after jailbreak!)

Hier de oplossing voor mensen die allerlei problemen hebben met iBooks nadat ze hun iPhone hebben gejailbreaked.

Download Redsn0w 0.9.5b5-4(Windows) =
http://sites.google.com/a/iphone-dev...attredirects=0

Vink niet "install Cydia" aan als je al een jailbreak hebt gedaan! Dit moet er voor zorgen dat iBooks weer normaal werkt in iOS 4 met jailbreak.
  #203  
Oud 23 June 2010, 12:56
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 September 2008
Locatie: Project Earth
Berichten: 7
Stuur een bericht via MSN naar Noisebag Stuur een bericht via Skype™ naar Noisebag Send a message via twitter to Noisebag
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door memmox Bekijk bericht
Ja dat krijg ik dus niet, op mijn 3gs wel.
Ik snap er niks van
Multitasking is helaas niet ondersteund voor de 3g dat heeft apple al vrij snel bekend gemaakt dit vanwege dat de telefoon de functies niet aan zou kunnen
  #204  
Oud 23 June 2010, 13:24
Dragon's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 64GB (Goud) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 June 2009
Berichten: 805
Stuur een bericht via Skype™ naar Dragon Send a message via twitter to Dragon
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door memmox Bekijk bericht
Alles werkt goed op mijn 3g 4.0 firmware alleen
als ik dubbel home button druk krijg ik geen multitasking.
En in de instellingen zie ik er ook geen optie voor?

Ik heb wel de CF geinstalleerd met multitask aan.
Probeer dit anders handmatig te doen, is bij mij wel gelukt.
Let wel op dat je bekend ben met dit soort zaken en weet wat je aan het doen ben met SSH of iFile.

Ga via SSH of iFile op de iPhone naar /System/Library/CoreServices/SpringBoard.app/. Zoek daar naar het bestand N82AP.plist en open deze als text.

Voeg daar de volgende regels aan toe.

Code:
<key>multitasking</key> <key> multitasking </ key>
<true/> <true/>
<key>homescreen-wallpaper</key> <key>-homescreen wallpaper </ key>
<true/> <true/>
Opslaan en hij moet het doen.

Dit enabled multitasking en wallpaper.
  #205  
Oud 23 June 2010, 13:30
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 June 2009
Locatie: Katmandu...
Berichten: 76
Stuur een bericht via MSN naar Overlord Stuur een bericht via Skype™ naar Overlord Send a message via twitter to Overlord
Standaard

Is er nog iemand die problemen heeft met het syncen van folders? Ik had net alles mooi in folders steken maar elke keer ik sync staat alles terug gewoon op mijn dashboard zonder folders. Welk is dan het nut??
  #206  
Oud 23 June 2010, 13:36
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 March 2010
Berichten: 24
Standaard

#182
23 juni 2010, 12:54
[SIZE=5]randyvdmeer[/SIZE]
@randyvdmeer Ontzettend bedankt, nu loopt alles gewoon prima
  #207  
Oud 23 June 2010, 13:37
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 September 2009
Locatie: Venlo
Berichten: 10
Stuur een bericht via MSN naar lotteke2005
Standaard

Nou ik snap er niks van, ik dacht dat je met Multi Tasting meerdere dingen kon doen ,maar als ik Ebuddy open en ik druk 2 maal op de home toets sluit die Ebuddy mooi af. Al zie je onder wel een balk komen zodat je een ander prog kan openen.
Dat kan toch niet de bedoeling zijn dacht ik .......n prog kan maar open staan dus .
Wat een tegen valler zeg.
Of zit ik er wr naast !
  #208  
Oud 23 June 2010, 13:38
Dragon's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 64GB (Goud) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 June 2009
Berichten: 805
Stuur een bericht via Skype™ naar Dragon Send a message via twitter to Dragon
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door lotteke2005 Bekijk bericht
Nou ik snap er niks van, ik dacht dat je met Multi Tasting meerdere dingen kon doen ,maar als ik Ebuddy open en ik druk 2 maal op de home toets sluit die Ebuddy mooi af. Al zie je onder wel een balk komen zodat je een ander prog kan openen.
Dat kan toch niet de bedoeling zijn dacht ik .......n prog kan maar open staan dus .
Wat een tegen valler zeg.
Of zit ik er wr naast !
Apple heeft duidelijk aangeven dat ze maar 7 functies als echte multitask gaan inrichten in iOS4. De applicaties die aanstaan in je balk (multitasking) is eigenlijk gewoon een soort quick launch, en dus blijven ze niet op de achtergrond door draaien.


Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Overlord Bekijk bericht
Is er nog iemand die problemen heeft met het syncen van folders? Ik had net alles mooi in folders steken maar elke keer ik sync staat alles terug gewoon op mijn dashboard zonder folders. Welk is dan het nut??
Dan heb je waarschijnlijk de optie aanstaan om je springboard (apps) via iTunes in te richten.

Laatst gewijzigd door Dragon; 23 June 2010 om 13:41.
  #209  
Oud 23 June 2010, 13:54
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 March 2010
Berichten: 24
Standaard

Volgende probleem, als ik iemand bel, en ik haal hem van me oor af gaat het scherm niet meer aan.. ik moet hem resetten om op te hangen..
  #210  
Oud 23 June 2010, 14:02
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 September 2009
Locatie: Venlo
Berichten: 10
Stuur een bericht via MSN naar lotteke2005
Standaard

Dat vind ik jammer dat dit dus meer een quick lauch is. Dan vind ik eigelijk die update naar OS 4 niet de moeite waard voor mijn G3gs32. Is mijn mening !
Dan maar over 16 mnd een iPhone 4 aanschaffen. Als ik dan werk heb :-(
Of er moet een update komen die veel goed maakt.
  #211  
Oud 23 June 2010, 15:02
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 June 2009
Locatie: Katmandu...
Berichten: 76
Stuur een bericht via MSN naar Overlord Stuur een bericht via Skype™ naar Overlord Send a message via twitter to Overlord
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Dragon Bekijk bericht
Dan heb je waarschijnlijk de optie aanstaan om je springboard (apps) via iTunes in te richten.
waar staat die optie? vind ik niet terug...
  #212  
Oud 23 June 2010, 15:04
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 17 November 2009
Locatie: Tegelen
Berichten: 10
Standaard

ik heb het al gevonden, je moet dit bij berichten actief zetten en dan pas kun je zien hoeveel karakters je typt in een smsje.

enige wat ik niet kan is meerder email accounts actief maken (iemand die weet hoe dit moet) en ik weet niet hoe je die wereldbol krijgt zodat je verschillende talen toetsenbord krijgt.
  #213  
Oud 23 June 2010, 15:08
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 June 2009
Locatie: Katmandu...
Berichten: 76
Stuur een bericht via MSN naar Overlord Stuur een bericht via Skype™ naar Overlord Send a message via twitter to Overlord
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door goodfella Bekijk bericht
ik heb het al gevonden, je moet dit bij berichten actief zetten en dan pas kun je zien hoeveel karakters je typt in een smsje.

enige wat ik niet kan is meerder email accounts actief maken (iemand die weet hoe dit moet) en ik weet niet hoe je die wereldbol krijgt zodat je verschillende talen toetsenbord krijgt.

* meerdere mail accounts > Instellingen > Mail, Contacten, Agenda > Voeg account toe...

* verschillende talen toetsenbord: instellingen > algemeen > toetsebord > voeg toe...
  #214  
Oud 23 June 2010, 15:29
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 April 2010
Locatie: Zwolle
Berichten: 9
Standaard

Ik zie het tellertje niet bij het smsen. Dat laat zien hoeveel tekens je getypt hebt. Ik heb gehoord dat dit pas na een aantal tekens te zien zou zijn maar hoeveel ik ook typ, het komt er niet te staan.

Weet iemand waardoor dit komt?
  #215  
Oud 23 June 2010, 15:30
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 June 2009
Locatie: Katmandu...
Berichten: 76
Stuur een bericht via MSN naar Overlord Stuur een bericht via Skype™ naar Overlord Send a message via twitter to Overlord
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Stommerik Bekijk bericht
Ik zie het tellertje niet bij het smsen. Dat laat zien hoeveel tekens je getypt hebt. Ik heb gehoord dat dit pas na een aantal tekens te zien zou zijn maar hoeveel ik ook typ, het komt er niet te staan.

Weet iemand waardoor dit komt?
al 1000 keer beantwoord...

je moet dit instellen

instellingen > berichten > aantal tekens AANZETTEN
  #216  
Oud 23 June 2010, 15:34
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 April 2010
Locatie: Zwolle
Berichten: 9
Standaard

Dank je wel. Heb een aantal pagina's gelezen waar het niet behandeld werd. Daarom vroeg ik het maar aangezien ik niet zoveel tijd meer had.
  #217  
Oud 23 June 2010, 15:37
iPeppel's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 September 2008
Berichten: 108
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door lotteke2005 Bekijk bericht
Dat vind ik jammer dat dit dus meer een quick lauch is. Dan vind ik eigelijk die update naar OS 4 niet de moeite waard voor mijn G3gs32. Is mijn mening !
Dan maar over 16 mnd een iPhone 4 aanschaffen. Als ik dan werk heb :-(
Of er moet een update komen die veel goed maakt.
Dat is waarschijnlijk precies de bedoeling van Apple.
  #218  
Oud 23 June 2010, 15:57
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 June 2009
Berichten: 24
Standaard

Wi-Fi is gone....
  #219  
Oud 23 June 2010, 16:01
Mug Mug is offline
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 September 2009
Berichten: 127
Standaard

de andere fotorollen zijn bij mij ook wazig.. ik dacht dat ik t niet had, maar alleen bij andere fotorollen.. is daar al een oplossing voor?
  #220  
Oud 23 June 2010, 16:02
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 June 2010
Berichten: 1
Standaard Oplossing T-mobile gebruikers zonder internet

Ook ik had probelem met T-mobile internet. Na de update kreeg ik geen publiek ip nummer meer. Maar na lang zoeken heb ik daar de oplossing voor gevonden die perfect werkt.

Als je T-Mobile internet het niet doet, ga dan naar de volgende site op je iPhone via Wi-Fi. Hiermee kan je de APN resetten. Werkt perfect!
1. Ga naar http://www.unlockit.co.nz
2. Druk op Continue
3. Selecteer Custom APN
4. Selecteerd bij Carrier NL - T-Moblie
5. Druk op Create Profile en wacht heel even
6. Druk op Install en druk daarna bij de waarschuwing op Install Now
7. Klaar, internet doet het weer. Iets wat T-mobile niet voor elkaar krijgt

Bovenstaande werkt overigens ook met andere providers

Laatst gewijzigd door pplatteel; 23 June 2010 om 16:06.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Problemen met Plex op IOS en Apple Remote APP Mischa84 iPhone Apps 2 23 April 2011 20:29
Problemen na updat IOS 4.1 Makeza iPhone algemeen 1 26 September 2010 21:28
Problemen met 3GS na upgrade naar iOS 4 rizzah iPhone algemeen 0 12 July 2010 16:46
Problemen met ios $ TACO71 Jailbreak apps en thema's 2 10 July 2010 22:14

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:11.