Problemen met iOS 4.0

Problemen met iOS 4.0 discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hi, ik wil ook over naar de nieuwe iOS4. Alleen kreeg ik een foutmelding (ik weet niet meer welke) bij het maken van een reservekopie ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #161  
Oud 22 June 2010, 21:11
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 May 2008
Locatie: Nederland
Berichten: 35
Standaard

Hi, ik wil ook over naar de nieuwe iOS4. Alleen kreeg ik een foutmelding (ik weet niet meer welke) bij het maken van een reservekopie. Het maken van de reservekopie duurde ook al bijna drie uur. Toch ging het proces op gegeven moment verder, maar stopte later toch weer.

Dat, én mijn iPhone 3g is nu geblokkeerd. Wat ik ook doe, ik zie het scherm met het iTunes symbool en het witte usb stekkertje.

Hullep!!!!!

Pim
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #162  
Oud 22 June 2010, 21:26
» iPhone 7 Plus 128GB (Goud) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Spacegrijs) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 December 2007
Locatie: Zaanstad
Berichten: 37
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Beee Bekijk bericht
ik heb echt nergens last van.... het enige dat ik 'mis' is het rotation lock en die instelling voor andere taal op keyboard (maar misschien moet ik dan nog iets anders doen).

werkt hier echt top... menu's werken perfect, multitasking, backgrounds, syncen, alles. heb niks verloren of dubbel (voor zover ik kon zien).

ben er erg tevreden mee.... alleen dat rotation lock en die taal setting nog ff en dan ben ik helemaal blij
Bij mij werkt ook alles prima, alleen die folders heb ik niet ?? Jij wel ? Ik heb namelijk precies hetzelfde toestel.

Of moet ik daar nog iets voor downloaden ?
  #163  
Oud 22 June 2010, 21:53
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 November 2009
Berichten: 40
Standaard

Ik heb net iOS4 geinstalleerd en wat me direct opviel was dat ik mijn iPod icoon kwijt bent. Ik kan dus nu gen muziek meer afspelen.

Iemand een idee?
  #164  
Oud 22 June 2010, 22:58
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 June 2010
Berichten: 7
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door RichyK Bekijk bericht
Bij mij werkt ook alles prima, alleen die folders heb ik niet ?? Jij wel ? Ik heb namelijk precies hetzelfde toestel.

Of moet ik daar nog iets voor downloaden ?
Folders kun je creeëren door het ene icoontje op het andere icoontje te slepen..
  #165  
Oud 22 June 2010, 23:16
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 17 November 2009
Locatie: Tegelen
Berichten: 10
Standaard

er word gesproken over een berichtenteller maar dat werkt bij mij dus echt niet, zijn er meerdere die dat ook hebben?
  #166  
Oud 22 June 2010, 23:30
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 October 2008
Berichten: 2
Send a message via twitter to chunkie75
Standaard

Misschien kan iemand mij helpen. Ik had begrepen dat je met de nieuwe firmware een soort van spellingscontrole hebt in bijvoorbeeld berichten en mail. Ik krijg deze optie niet. Ook als ik woorden selecteer, krijg ik wel de optie 'vervang' te zien maar als ik daar op klik, krijg ik niks te zien. Weet iemand een oplossing??
  #167  
Oud 22 June 2010, 23:40
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 June 2010
Berichten: 4
Standaard

Ik heb os4 er vanmiddag opgezet na 1 keer crashen en 4 keer herstellen deed ie het eindelijk. Nu weet ik alleen niet hoe je de achtergrond in het menu moet veranderen kan het nergens vinden. Zou opzich wel leuk zijn als ze er eens even een par tips bij geven hoe die functies dan werken. (ps ben geen noob met iPods)
Laters
  #168  
Oud 22 June 2010, 23:47
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 June 2010
Berichten: 4
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door MarkBender Bekijk bericht
Bij mij is hij volledig gechrasht na 2 uur te hebben gedraaid. Ik had opeens een paars scherm en allemaal vage lijnen hij start nu ook niet meer normaal op en ik kan hem niet herstellen. Dan zie ik opeens een wit scherm.

Heb gisteren een nieuwe 3GS gehad van pro-assist.

Iemand een idee wat ik kan doen?

Dringend hulp nodig!! Heb geen zin om weer 3 weken mn telefoon kwijt te zijn!
Aansluiten op pc > aan/uitknop + homeknop ingedrukt houden > wachten totdat hij uit gaat en opnieuw het Apple logo verschijnt > aan/uit knop loslaten maar home ingedrukt houden totdat de pc hem vindt > volg dan instructies op scherm
  #169  
Oud 22 June 2010, 23:57
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Berichten: 45
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Lente Bekijk bericht
What's App werkt al traag sinds de nieuwe update van afgelopen weekend n.m.i. staat het los van iOS 4.
Oh gelukkig ligt het niet aan iOS 4. Bedankt voor je reactie
  #170  
Oud 23 June 2010, 00:03
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Berichten: 45
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Michel15 Bekijk bericht
Ik heb soms dat de Wi-Fi niet inschakelt, hij blijft op het rondje staan.

Hier zit dus een vertraging in , ik heb wel gelezen dat met IOS4 Wi-Fi langer aanblijft.

Behoorlijk irritant eigenlijk, reboot etc heeft niet geholpen
Juistem, bij mij staat Wi-Fi ook niet constant aan. Ook ik had gelezen dat Wi-Fi de hele tijd actief zou zijn, ook al is de iPhone vergrendeld.
  #171  
Oud 23 June 2010, 00:18
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 January 2010
Berichten: 12
Standaard

ok, ik heb nog niet ge-update en wacht ook maar ff denk ik.
Maar ik zat te denken(geloof het zelf nog niet), echter, zou het, heel misschien, een slinkse actie van apple kunnen zijn om een nieuw iOs uit te brengen met foutjes in de software, te wachten op de nieuwe jailbreak en unlock tools( die zoals eerder al gemeld door de makers van deze tools mogelijk op dit iOs werken) zodat ze deze door het uitbrengen van een nieuwe update van het iOs deze kunnen uitschakelen?????

Ik weet het, klinkt als een mooi conspiracy theory, maar we weten allemaal dat Apple graag alles laat lopen zoals hun dat willen.

Ik hoop dat de makers van de jailbreak en unlock tools nog even wachten totdat updaten naar iOs weer soepel loopt en er geen bugs meer zijn.

Just a thought
  #172  
Oud 23 June 2010, 00:45
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2009
Berichten: 2
Standaard

Ik wil mijn iPhone 3G update, maar telkens bij het maken van de reservekopie geeft hij een foutmelding.
Heeft iemand dit ook gehad?
Ik kan wel een reservekopie maken met iTunes d.m.v. rechtermuisknop blablabla. Is dit voldoende? want ik kan namelijk bij de foutmelding er voor kiezen om door te gaan, maar waarschuwt dat ik dan alles kwijt ben.
Ik hoor t graag
  #173  
Oud 23 June 2010, 01:46
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 June 2009
Locatie: Katmandu...
Berichten: 76
Stuur een bericht via MSN naar Overlord Stuur een bericht via Skype™ naar Overlord Send a message via twitter to Overlord
Standaard

bij mij lijkt alles te werken behalve het feit dat ik geen provider te zien krijg...

nochtans is mijn toestel simlockvrij...
enig idee iemand?
  #174  
Oud 23 June 2010, 02:58
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Berichten: 20
Standaard

Oke ik heb de iPhone ook geupdate(van3.1.3 naar 4.0) en dat is vlekkeloos gegaan bij mij.
Nu het volgende wat bij mij problemen geeft:
1 Bluetooth audio naar mijn pioneer radio werkt niet meer correct(vebinding is vaak niet beschikbaar. Carkit in de radio werkt wel 100%).
2 Bij mij ook de apn instellingen weg, ik heb Vodafoneicon dus weer effe ingesteld werkt weer oke(live.vodafone.com/vodafone/vodafone).
3 Navigon geeft geen correct beeld meer op Panorama view 3d(wel correct op 3d).
4 Dragons lair heeft geen virtuele joystick knoppen meer.
5 Officiele marktplaats app werkt niet meer(start niet meer op).
6 Tweakers net app geeft geen info meer (app start wel op maar haalt geen info meer).
7 Geluid van de telefoon is een stukje zachter geworden over de luidspreker
8 Sonic 1 En Sonic 2 zijn veel trager geworden.

Dit zijn dus de problemen op moment bij mij op ios 4.0.
  #175  
Oud 23 June 2010, 03:03
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 April 2010
Berichten: 30
Send a message via twitter to Beee
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door goodfella Bekijk bericht
er word gesproken over een berichtenteller maar dat werkt bij mij dus echt niet, zijn er meerdere die dat ook hebben?
nee, werkt bij mij ook gewoon.... zie threaded emails met nummertje (rechts) hoeveel berichten in de conv zitten.

--

weet iemand hoe je het rotation lock activeert of de verschillende talen in de spellcheck (die button met globe) ?
  #176  
Oud 23 June 2010, 03:59
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 June 2009
Locatie: Katmandu...
Berichten: 76
Stuur een bericht via MSN naar Overlord Stuur een bericht via Skype™ naar Overlord Send a message via twitter to Overlord
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Beee Bekijk bericht
nee, werkt bij mij ook gewoon.... zie threaded emails met nummertje (rechts) hoeveel berichten in de conv zitten.

--

weet iemand hoe je het rotation lock activeert of de verschillende talen in de spellcheck (die button met globe) ?

rotation lock: druk 2 maal op homescreenbutton en swipe vervolgens de onderste rij naar rechts

Laatst gewijzigd door Overlord; 23 June 2010 om 03:59. Reden: typo
  #177  
Oud 23 June 2010, 04:15
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 August 2009
Locatie: Twente
Berichten: 21
Standaard

Alles werkt goed op mijn 3g 4.0 firmware alleen
als ik dubbel home button druk krijg ik geen multitasking.
En in de instellingen zie ik er ook geen optie voor?

Ik heb wel de CF geinstalleerd met multitask aan.
  #178  
Oud 23 June 2010, 04:51
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 June 2009
Locatie: Katmandu...
Berichten: 76
Stuur een bericht via MSN naar Overlord Stuur een bericht via Skype™ naar Overlord Send a message via twitter to Overlord
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door memmox Bekijk bericht
Alles werkt goed op mijn 3g 4.0 firmware alleen
als ik dubbel home button druk krijg ik geen multitasking.
En in de instellingen zie ik er ook geen optie voor?

Ik heb wel de CF geinstalleerd met multitask aan.

krijg je dan niet onderaan te zien welke apps je net geopend hebt?

voor zover ik het begrepen heb is dat de multitask...
  #179  
Oud 23 June 2010, 05:17
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 August 2009
Locatie: Twente
Berichten: 21
Standaard

Ja dat krijg ik dus niet, op mijn 3gs wel.
Ik snap er niks van
  #180  
Oud 23 June 2010, 06:17
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 18 March 2010
Berichten: 5
Standaard trager en tomtom vraag

Goedemorgen. Ook im merk dat de iPhone wat trager is geworden. Hoe sluit je nu bv tomtom op je iphone af. Normaal homeknop indrukken, maar zie dat als ik de tomtom weer opstart hij nog aktief is.
m.a.w. hoe sluit je eenprog af, zonder dat hij op de achtergrond blijft meelopen.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Problemen met Plex op IOS en Apple Remote APP Mischa84 iPhone Apps 2 23 April 2011 20:29
Problemen na updat IOS 4.1 Makeza iPhone algemeen 1 26 September 2010 21:28
Problemen met 3GS na upgrade naar iOS 4 rizzah iPhone algemeen 0 12 July 2010 16:46
Problemen met ios $ TACO71 Jailbreak apps en thema's 2 10 July 2010 22:14

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:59.