Blackra1n 1.0 voor FW 3.1(.*) - Verzameltopic (+handleiding)

Blackra1n 1.0 voor FW 3.1(.*) - Verzameltopic (+handleiding) discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) behalve bij mij dan, wat doe ik fout? Ik weet het niet hoor, blijft continu hangen.... alleen usb kabeltje icoon verschijnt....



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #501  
Oud 15 October 2009, 14:21
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 October 2009
Berichten: 8
Standaard

behalve bij mij dan, wat doe ik fout?

Ik weet het niet hoor, blijft continu hangen....
alleen usb kabeltje icoon verschijnt.

Laatst gewijzigd door iMario; 19 October 2009 om 13:44. Reden: Gebruik voortaan de Edit-knop.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #502  
Oud 15 October 2009, 14:47
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 December 2008
Berichten: 204
Standaard

het is me gelukt . vraag me niet hoe want heb ook wel 60 keer geprobeerd in 4 dagen tijd maar het is gelukt . heb itunes open gelaten en iphone losgekoppeld . en dan itunes gestart en blackrain gestart .make it rain en iphone aansluiten en gelukt .

had het al eens voor elkaar gekregen maar toen kon ik winterboard niet gebruiken en dat werkt nu wel allemaal terug . eindelijk rust .
  #503  
Oud 15 October 2009, 15:16
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 October 2009
Berichten: 8
Standaard

nou dan heb ik nog 50x tegaan, Maar heb er een zwaar hoofd in ...
  #504  
Oud 15 October 2009, 15:45
Michel15's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 August 2009
Locatie: Grinsln
Berichten: 1.309
Standaard

Iedereen die moeite heeft met Blackra1n: waarom proberen jullie niet de custom firmware die ook op het forum staat.

Dit topic is namelijk geopend toen alleen Blackra1n er was, inmiddels is er ook custom firmware
__________________

  #505  
Oud 15 October 2009, 16:02
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 14 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.374
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Michel15 Bekijk bericht
Iedereen die moeite heeft met Blackra1n: waarom proberen jullie niet de custom firmware die ook op het forum staat.

Dit topic is namelijk geopend toen alleen Blackra1n er was, inmiddels is er ook custom firmware
Ik zou ook Blackra1n gebruiken omdat ik helemaal geen behoefte heb om een oudere baseband te draaien.
  #506  
Oud 15 October 2009, 16:10
Okkie's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 January 2008
Berichten: 3
Standaard

Het is gelukt,

Eerst ge-updated naar 3.1.2 met Itunes, daarna de JB uitgevoerd.
  #507  
Oud 15 October 2009, 16:11
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 December 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 321
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Michel15 Bekijk bericht
Iedereen die moeite heeft met Blackra1n: waarom proberen jullie niet de custom firmware die ook op het forum staat.

Dit topic is namelijk geopend toen alleen Blackra1n er was, inmiddels is er ook custom firmware
Ik zou dat best willen. probreem is alleen dat mijn powerbutton defect is dus kan hem niet in recovery of DFU zetten.
  #508  
Oud 15 October 2009, 16:30
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 October 2008
Berichten: 3
Standaard

ik kom er nog steeds niet uit. alles goed doorlopen, made it rain maar itunes wil niet de gedownloade software terug zetten. lijkt of ie nog steeds niet gejailbreaked is.
  #509  
Oud 15 October 2009, 16:41
De Generaal's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 September 2009
Berichten: 1.804
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door banjo72 Bekijk bericht
ik kom er nog steeds niet uit. alles goed doorlopen, made it rain maar itunes wil niet de gedownloade software terug zetten. lijkt of ie nog steeds niet gejailbreaked is.
Ik zie dat je FW 1.1.4 hebt. Probeer eens te upgraden naar FW 3.1(.2) en voer daarna eens de Blackra1n methode uit. De jb tool is namelijk voor die type FW's geschikt. Zie voor de duidelijkheid nog eens de openingspost van dit topic (en de waarschuwingen die er staan):

Jailbreakmethode Blackra1n openingspost


Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kawajosie Bekijk bericht
nou dan heb ik nog 50x tegaan, Maar heb er een zwaar hoofd in ...
Hoe erg het ook klinkt; d manier voor de 3G om je iPhone via Blackra1n te jalbreaken, is door het steeds opnieuw proberen. Dit heeft Geohot zelf gezegd. De mensen met een 3G moeten het programma steeds opnieuw draaien tot het lukt. Dit verschilt natuurlijk per iPhone, dus zie die 60x niet als een eindstreep die je moet halen.

Succes!

Laatst gewijzigd door iMario; 19 October 2009 om 13:45. Reden: Gebruik voortaan de MQuote-knop.
  #510  
Oud 15 October 2009, 16:57
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 December 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 321
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door De Generaal Bekijk bericht
Hoe erg het ook klinkt; d manier voor de 3G om je iPhone via Blackra1n te jalbreaken, is door het steeds opnieuw proberen. Dit heeft Geohot zelf gezegd. De mensen met een 3G moeten het programma steeds opnieuw draaien tot het lukt. Dit verschilt natuurlijk per iPhone, dus zie die 60x niet als een eindstreep die je moet halen.

Succes!
Geohot zegt zelf de snelste en makkelijkste manier,
60x proberen is nou niet bepaald snel.
Nu blijkt gewoon achteraf dat er heel veel mensen proberen hebben met blackra1n vooral 3g gebruikers. Kijk maar op het net, je komt heel veel tegen.
Als hij nou zo goed is kan die gewoon heel snel een fix uitbrengen.
  #511  
Oud 15 October 2009, 17:02
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 October 2008
Berichten: 3
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door De Generaal Bekijk bericht
Ik zie dat je FW 1.1.4 hebt. Probeer eens te upgraden naar FW 3.1(.2) en voer daarna eens de Blackra1n methode uit. De jb tool is namelijk voor die type FW's geschikt. Zie voor de duidelijkheid nog eens de openingspost van dit topic (en de waarschuwingen die er staan):

Jailbreakmethode Blackra1n openingspost
ach sorry maar was vergeten aan te passen. Ik had een 3.0 jailbreak, heb via itunes herstel gedaan en zo de nieuwe 3.1.2 erop gezet. heb geen interesse in unlock. blackra1n gebruikt en cydia geinstalleerd.

Laatst gewijzigd door Bomans; 15 October 2009 om 17:09. Reden: Illegale content verwijderd.
  #512  
Oud 15 October 2009, 17:04
De Generaal's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 September 2009
Berichten: 1.804
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door tbeumer@ Bekijk bericht
Geohot zegt zelf de snelste en makkelijkste manier,
60x proberen is nou niet bepaald snel.
Nu blijkt gewoon achteraf dat er heel veel mensen proberen hebben met blackra1n vooral 3g gebruikers. Kijk maar op het net, je komt heel veel tegen.
Als hij nou zo goed is kan die gewoon heel snel een fix uitbrengen.
Als ik ook zo flauw mag zijn; in verhouding met je iPhone na oneindig keer proberen geen jailbreak hebbe, en een jailbreak na 60x hebben is wel degelijk snel.

Zonder gekkigheid; Geohot heeft het probleem erkend en heeft zelf aangegeven dat er eigenlijk geen andere oplossing voor is dan het steeds opnieuw te proberen. Hij is klaar met het Blackra1n project en werkt er niet meer aan, dus op die fix zou ik niet rekenen als ik jou was. Dat is voor hem geen uitdaging meer, kunnen we concluderen als we zijn twitter zo'n beetje lezen.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door banjo72 Bekijk bericht
ach sorry maar was vergeten aan te passen. Ik had een 3.0 jailbreak, heb via itunes herstel gedaan en zo de nieuwe 3.1.2 erop gezet. heb geen interesse in unlock. blackra1n gebruikt en cydia geinstalleerd. zou hij toch klaar moeten zijn? nu kan ik mijn nav enzo niet meer erop krijgen, alleen mij originele proggies. weet dat bij vorige jailbreak moest ik ******* installeren met cydia maar nu....
Wanneer Cydia is genstalleerd op je iPhone, dan is je iPhone jailbroken. Oftewel, dan heeft Blackra1n zijn taak verricht.

Laatst gewijzigd door iMario; 19 October 2009 om 13:45. Reden: Gebruik voortaan de MQuote-knop.
  #513  
Oud 15 October 2009, 17:10
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 October 2009
Berichten: 8
Standaard

volgens de beschrijving, moet ik die verschillende icoontjes zoals cydia op mijn phone krijgen...

Maar ik krijg ze niet.
Doe ik nou wat fout, of moet de phone zich eerst rebooten..?
  #514  
Oud 15 October 2009, 17:15
De Generaal's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 September 2009
Berichten: 1.804
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kawajosie Bekijk bericht
volgens de beschrijving, moet ik die verschillende icoontjes zoals cydia op mijn phone krijgen...

Maar ik krijg ze niet.
Doe ik nou wat fout, of moet de phone zich eerst rebooten..?
Je iPhone reboot zichzelf als het goed is na de installatie van Blackra1n. Ik heb iets meer informatie van je nodig. Je hebt Blackra1n dus genstalleerd? Zie je een Blackra1n icoon op springboard ('bureaublad van je iPhone zeg maar')?

Indien je dat Blackra1n icoon op je Springboard ziet, moet je openen en vervolgens zie je dat je drie programma's kunt installeren: Cydia, Icy en Rock. Druk op Cydia en voila.
  #515  
Oud 15 October 2009, 17:27
pclahsen's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 618
Standaard

Uh, je hebt wel op andere 'pagina' dan je homescreen op je iPhone gekeken?

Enne, toch niet in eerdere jailbreak je Cydia icoontje verborgen? Dan blijft ie nl. verborgen.


Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kawajosie Bekijk bericht
volgens de beschrijving, moet ik die verschillende icoontjes zoals cydia op mijn phone krijgen...

Maar ik krijg ze niet.
Doe ik nou wat fout, of moet de phone zich eerst rebooten..?
  #516  
Oud 15 October 2009, 17:36
» iPhone 6 Plus 64GB (Goud) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 January 2008
Locatie: belgie
Berichten: 34
Standaard

weet er iemand wanneer er een unlock komt voor de 3.1 3gs?
want met blackra1n alleen ben ik niets mee.. moet het nog kunnen unlocken ook..
  #517  
Oud 15 October 2009, 17:40
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door neomatrixlopen Bekijk bericht
weet er iemand wanneer er een unlock komt voor de 3.1 3gs?
Zeer kort antwoord: Nee
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #518  
Oud 15 October 2009, 17:42
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 October 2009
Berichten: 8
Standaard

ok dan naar 20x opnieuw proberen, is het dan eindelijk gelukt..

nou hoop ik dat ik nu eindelijk ander software erop kan zetten..

heb de phone pas, dus verontschuldig mij alvast voor mijn vragen, ben pas een beginner.

volgende vraag, hoe zet ik software erop met cydia?
  #519  
Oud 15 October 2009, 17:45
De Generaal's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 September 2009
Berichten: 1.804
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kawajosie Bekijk bericht
ok dan naar 20x opnieuw proberen, is het dan eindelijk gelukt..

nou hoop ik dat ik nu eindelijk ander software erop kan zetten..

heb de phone pas, dus verontschuldig mij alvast voor mijn vragen, ben pas een beginner.

volgende vraag, hoe zet ik software erop met cydia?
Wanneer je Blackra1n genstalleerd hebt, zie je het Blackra1n icoon op je Springboard staan. Die moet je openen en vervolgens moet je op Cydia drukken.

Zie stap 5&6 van de handleiding van de iPhoneclub:

Blackra1n: jailbreaken voor dummies (handleiding)
  #520  
Oud 15 October 2009, 18:06
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 October 2009
Berichten: 8
Standaard

dat is me ook al gelukt...

maar nu verder

alvast bedankt voor je hulp
Discussie gesloten


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Alle iDevices: Blackra1n RC3 voor FW 3.1.2 - Verzameltopic Destiny Jailbreak 676 27 November 2010 02:43
[1.0] Pwnage 3.0 voor FW 3.0 - Verzameltopic PieJi Unlock 594 8 December 2009 21:38
Blackra1n RC2 voor FW 3.1(.*) - Verzameltopic iScorpio Jailbreak 159 3 November 2009 19:01

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:03.