Blackra1n 1.0 voor FW 3.1(.*) - Verzameltopic (+handleiding)

Blackra1n 1.0 voor FW 3.1(.*) - Verzameltopic (+handleiding) discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Heb je hem ook al eerst hersteld via itunes zodat er niks opstaat op je iphone (en geen back up terugzetten maar als nieuwe iphone ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #461  
Oud 14 October 2009, 16:14
» iPhone 7 32GB (Goud) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 July 2009
Locatie: Zwolle
Berichten: 540
Standaard

Heb je hem ook al eerst hersteld via itunes zodat er niks opstaat op je iphone (en geen back up terugzetten maar als nieuwe iphone syngroniseren)
dit heeft bij mij geholpen naardat mijn standaard app's wegwaren,naar dat cydia erop stond misschien heb je hier helemaal niks aan maar wil het je toch mee geven.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #462  
Oud 14 October 2009, 16:27
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 128GB (Spacegrijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 November 2007
Locatie: Barendrecht
Berichten: 60
Standaard

@Tbeumer:
Bij mij ook het geval. Ik heb vervolgens het volgende gedaan om de iPhone weer uit recovery te krijgen. Dan hoef je je iPhone niet te herstellen vanuit iTunes.
- de iPhone staat in recovery mode
- druk home en power tegelijk in totdat de iPhone zichzelf uitschakelt
- vervolgens de iPhone aanzetten en na 5 seconden de home knop indrukken
- na ca 10 sec de power knop loslaten en home ingedrukt blijven houden
- iPhone blijft de Apple logo tonen
- iTunes opstarten
- iPhone start op in je lockscreen en je kan weer in je springboard.

Succes.
  #463  
Oud 14 October 2009, 16:49
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 October 2009
Berichten: 27
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door floa1512 Bekijk bericht
Klopt. Als je op de herstel knop alleen drukt gaat iTunes de laatste versie software voor je erop installeren.
Dat 3.1.2 is dus de laatste oficieele software en geen 3.1 meer.
  #464  
Oud 14 October 2009, 16:58
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 December 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 321
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door azamc Bekijk bericht
@Tbeumer:
Bij mij ook het geval. Ik heb vervolgens het volgende gedaan om de iPhone weer uit recovery te krijgen. Dan hoef je je iPhone niet te herstellen vanuit iTunes.
- de iPhone staat in recovery mode
- druk home en power tegelijk in totdat de iPhone zichzelf uitschakelt
- vervolgens de iPhone aanzetten en na 5 seconden de home knop indrukken
- na ca 10 sec de power knop loslaten en home ingedrukt blijven houden
- iPhone blijft de Apple logo tonen
- iTunes opstarten
- iPhone start op in je lockscreen en je kan weer in je springboard.

Succes.

Als je mijn eerste post leest kan je zien dat ik een defecte Powerbutton heb. Bedankt voor de tip maar werkt dus niet voor mij.
  #465  
Oud 14 October 2009, 17:02
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 March 2008
Locatie: zaandam
Berichten: 309
Stuur een bericht via ICQ naar floa1512 Stuur een bericht via Instant Messenger naar floa1512 Stuur een bericht via MSN naar floa1512 Stuur een bericht via Yahoo naar floa1512
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door *blackpaerl* Bekijk bericht
Dat 3.1.2 is dus de laatste oficieele software en geen 3.1 meer.
Dat klopt ook.
  #466  
Oud 14 October 2009, 17:05
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 December 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 321
Standaard

op internet verschijnen al meer deze problemen..
Vooral iphone 3g schijnt problemen op te leveren, hopen dat hier een fix voor komt ofzo..
  #467  
Oud 14 October 2009, 17:12
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 October 2009
Berichten: 27
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door floa1512 Bekijk bericht
Dat klopt ook.

Ok dankje ,
dan heb ik nu weer de orginele versie.
  #468  
Oud 14 October 2009, 17:58
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 February 2009
Berichten: 1
Standaard

jongens TOPWERK DIT een paar appjes voor jullie!
ik ga er met volle teugen van genieten
  #469  
Oud 14 October 2009, 20:53
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 May 2008
Berichten: 25
Standaard Laatste poging jb 3G 3.12

Hallo,

Zoals zovelen krijg ook ik niet voor elkaar om de 3G met fw 3.1.2 te jailbreaken. Heb alles geprobeert wat ik in de forums gevonden hebt. Meerdere computers/virusscanner,firewall uitschakelen, processen beeindigen ect ect.

Telkens wanneer ik op let it rain klik springt de iphone in recovery (usb stekker). Meestal krijg ik hem hieruit door home en power button in te drukken. Maar ik heb hem ook al 3x compleet moeten herstellen waar je zeker een uur mee bezig bent!

Nu is ie dus weer in recovery gesprongen en krijg hem hier niet meer uit. Is er mischien een mogelijkheid om hieruit te komen zonder te herstellen.

Wat kan ik nu nog proberen om te jailbreaken?
Ik heb hem trouwens ooit eerder gejailbreakt. Er is nog steeds een procent teken van de batterij in beeld. raar?

En nog een probleem wat erbij is gekomen voordat ie in recovery bleef hangen is dat de gekochte apss niet opstarten.

Kan iemand mij helpen??

Alvast bedankt
  #470  
Oud 14 October 2009, 20:55
» iPhone 3GS 8GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 September 2009
Berichten: 54
Standaard blackra1n jailbreak

Ik heb begrepen via NU.nl dat Apple een lek heeft gedicht zodat jailbreak op de nieuwe toestellen niet meer werkt!

Geldt dit ook voor de gevallen wanneer Apple een nieuwere versie firmware uitgeeft? en je die download.

Stel je telefoon crasht oid waardoor je genoodzaakt bent hem opnieuw via Itunes te herstellen, hij zal dan automatisch de laatste versie firmware installeren.
Is er dan bv een kopie van de nu draaiende firmware 3.1.2 met Cydia terug te zetten?

Van voorgaande firmware versies las ik dat een eerder gejailbreakte telefoon weer opnieuw te jailbreaken is,echter moet je dan een file gekopieerd hebben?

Werkt dit met de versie 3.1.2 met blackra1n ook zo?
  #471  
Oud 14 October 2009, 21:16
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 May 2008
Berichten: 25
Standaard

Ik ben nu bezig met herstellen. Wat moet ik eerst doen? JB met blackra1n of eerste backup terugzetten?
  #472  
Oud 14 October 2009, 21:18
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dj-j Bekijk bericht
Ik ben nu bezig met herstellen. Wat moet ik eerst doen? JB met blackra1n of eerste backup terugzetten?
Eerst reservekopie terugzetten, daarna jailbreaken met Blackra1n. Maar het zou ook omgekeerd kunnen, maakt niet zoveel uit
  #473  
Oud 14 October 2009, 21:31
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 May 2008
Berichten: 25
Standaard

Elke keer wanneer ik een JB probeer met blackra1n moet ik de iphone compleet herstellen wat uren duurt. Kan dat niet zonder steeds te herstellen als ie in recovery mode staat?
  #474  
Oud 14 October 2009, 21:33
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dj-j Bekijk bericht
Elke keer wanneer ik een JB probeer met blackra1n moet ik de iphone compleet herstellen wat uren duurt. Kan dat niet zonder steeds te herstellen als ie in recovery mode staat?
Je meent toch echt niet dat je dat zo doet?
Een beetje basiskennis is cht wel vereist hoor voor een jailbreak!

Uit recovery-mode geraken: standbyknop (en homeknop) ingedrukt houden tot het Appel logo verschijnt.

Laatst gewijzigd door WDS001; 14 October 2009 om 21:35.
  #475  
Oud 14 October 2009, 21:50
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 May 2008
Berichten: 25
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door WDS001 Bekijk bericht
Je meent toch echt niet dat je dat zo doet?
Een beetje basiskennis is cht wel vereist hoor voor een jailbreak!

Uit recovery-mode geraken: standbyknop (en homeknop) ingedrukt houden tot het Appel logo verschijnt.
zo slim ben ik ook wel, maar dit werkt niet altijd. Hij gaat uit en als je hem weer aanzet verschijnt na het apple logo weer de usb stekker, of te wel hij blijft in recovery mode
  #476  
Oud 14 October 2009, 22:03
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 October 2009
Berichten: 4
Standaard

Uiteindelijk is het ook bij mij gelukt, aanhouder wint indd.

Weet niet hoe, heb alle tips geprobeerd die ik op dit forum ben tegen gekomen. Weet niet wie er uiteindelijk met het goude ei kwam, maar het is gelukt.

Echter heb ik een vraagje, ben nu met cydia bezig aantal apps gevonden.

Nu sluit ik hem weer aan op itunes en wil er dan wat standaard apps bij plaatsen.

Als ik hem nu synchroniseer, gaat hij dan mijn jaibreak/cydia/gedownloaden via cydia er dan af gooien?

krijg de melding:
Weet u zeker dat u wilt synchroniseren, alle bestaande programma's en bijbehoorende programma's op de iphone worden vervangen door de programma's uit de iphone bibliotheek.

Hoor het graag, heb namelijk geen zin om nogmaals mijn tel te jailbreaken.

Alvast bedankt.

Laatst gewijzigd door Gus010; 14 October 2009 om 22:07.
  #477  
Oud 14 October 2009, 22:30
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 May 2008
Berichten: 25
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Gus010 Bekijk bericht
Uiteindelijk is het ook bij mij gelukt, aanhouder wint indd.

Weet niet hoe, heb alle tips geprobeerd die ik op dit forum ben tegen gekomen. Weet niet wie er uiteindelijk met het goude ei kwam, maar het is gelukt.

Echter heb ik een vraagje, ben nu met cydia bezig aantal apps gevonden.

Nu sluit ik hem weer aan op itunes en wil er dan wat standaard apps bij plaatsen.

Als ik hem nu synchroniseer, gaat hij dan mijn jaibreak/cydia/gedownloaden via cydia er dan af gooien?

krijg de melding:
Weet u zeker dat u wilt synchroniseren, alle bestaande programma's en bijbehoorende programma's op de iphone worden vervangen door de programma's uit de iphone bibliotheek.

Hoor het graag, heb namelijk geen zin om nogmaals mijn tel te jailbreaken.

Alvast bedankt.
Nee dat is geen probleem, je behoud je jailbreak gewoon!

Zou je mischien kunnen zeggen wat je allemaal gedaan hebt? ik krijg het namelijk niet voor elkaar om te jailbreaken
  #478  
Oud 14 October 2009, 22:35
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 October 2009
Berichten: 4
Standaard

Dus hij gooit dan niet de gedowloaden apps via Cydia eraf?

Ik ben rechtermuisknop uiteindelijk geklikt ''uitvoeren als'' dan als administrater uitgevoerd en dan gewoon de bekende stappen gevolgd.

Weet niet of het toeval is, want dit had ik vongens mij ook al eerder geprbeerd.

Trouwens ook al mn itunes/iphone precessen uitgeschakeld door alt ctrl del te drukken.
  #479  
Oud 14 October 2009, 22:51
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 May 2008
Berichten: 25
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Gus010 Bekijk bericht
Dus hij gooit dan niet de gedowloaden apps via Cydia eraf?

Ik ben rechtermuisknop uiteindelijk geklikt ''uitvoeren als'' dan als administrater uitgevoerd en dan gewoon de bekende stappen gevolgd.

Weet niet of het toeval is, want dit had ik vongens mij ook al eerder geprbeerd.

Trouwens ook al mn itunes/iphone precessen uitgeschakeld door alt ctrl del te drukken.
Nee dat zal niet gebeuren!

Kwam die bij jou ook steeds in de recovery mode(usb stekker)? Heb je hem ook eens moeten herstellen? Ik heb het al 100x geprobeert maar het lukt gewoon niet
  #480  
Oud 14 October 2009, 22:56
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 October 2009
Berichten: 4
Standaard

klopt is mij denk ik ook wel 100X overkomen, ben er ook 3 avonden mee bezig geweets.

Ik ben niet heel handig met computers, dus heb niet een of ander handig foefje gebruikt. HELAAS!!

Wat ik eerder bescheef, zo is het uiteindelijk bij mij gelukt. Weet het het is heel irritant, uiteindelijk gaat het toch lukken.
Discussie gesloten


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Alle iDevices: Blackra1n RC3 voor FW 3.1.2 - Verzameltopic Destiny Jailbreak 676 27 November 2010 01:43
[1.0] Pwnage 3.0 voor FW 3.0 - Verzameltopic PieJi Unlock 594 8 December 2009 20:38
Blackra1n RC2 voor FW 3.1(.*) - Verzameltopic iScorpio Jailbreak 159 3 November 2009 18:01

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:45.