iPhone 3G/3GS: Blacksn0w voor firmware 3.1.2 - Verzameltopic

iPhone 3G/3GS: Blacksn0w voor firmware 3.1.2 - Verzameltopic discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) fftjes ter informatie me iphone deed nu een paar weken echt al helemaal niks meer zoals ik eerder al gepost had:S maar nou deed ik ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #301  
Oud 9 February 2010, 16:08
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 November 2008
Locatie: gelderland
Berichten: 118
Standaard

fftjes ter informatie

me iphone deed nu een paar weken echt al helemaal niks meer zoals ik eerder al gepost had:S
maar nou deed ik vanmiddag een andere simkaart erin (vodafone) en toen deed die het ineens... deed ik daarna me telfort abb erin deed die het ineens perfect(A)
ik haalde sim kaart eruit toen in vliegtuig modus sim kaart erin ff wachten en dan vliegtuigmodus eraf
ik weet ook niet waarom die het nou ineens wel weer doet...

maar alles doet het zelfs push!
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #302  
Oud 10 February 2010, 23:53
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 6 March 2008
Locatie: fryslan
Berichten: 10
Standaard

Gisteren liep mn ihone 3gs vast, en moest hem helaas restoren.
Ik had FW 3.1.2. JB en Unlock ( SHSH opgeslagen Cydia ) en wou weer de originele FW 3.1.2. er op zetten.

Nadat ik de Hosts file en de DNS had geflushed ( en ook gekeken als hij naar website saurik gaat) wou ik hem restoren met originele FW 3.1.2
Hierna gaf hij ook de melding: "this device isn’t eligible for the requested build"

Verder geprobeerd om andere USB poort te gebruiken, via m'n gsm-tethering netwerk, en i.p.v. DFU modus te herstellen ook Recovery geprobeerd.

??? Iemand een idee wat ik nog kan doen???

Wat wel lukt is om een Custom FW 3.1.2. er op te zetten, maar... nadat ik blacksnow via Cydia er op zet gaat het mis nl. Hij blijft zoeken naar netwerk en hij is ook machtig traag... Na reboot loopt hij dan ook weer vast...

Ik ben een beetje ten einde raad...

Alvast bedankt.
  #303  
Oud 19 February 2010, 20:12
» iPhone NL 16GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 December 2009
Berichten: 2
Standaard

Hallo,

Ik heb de telefoon terug gezet naar 3.1.2 maar kan iemand eenvoudig vertellen wat ik moet instaleren met Cydia om mijn bereik weer te krijgen en dat youtube en de gps weer gaat werken, dit heb ik twee mnd geleden ook gehead en toen heeft iemand mij geholpen maar het adres heb ik niet meer.

Groet Pascallis
  #304  
Oud 22 February 2010, 16:26
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 February 2010
Berichten: 11
Standaard Alle problemen ontstaan na JB en Unlock verholpen na restore?

Hallo,

Ik heb sinds 2 dagen een iphone 3gs met FW 3.1.2 en baseband 05.11.07.
Na alles te hebben doorgelezen ben ik nog niet helemaal overtuigd van de Jailbreak en nog belangrijker de Unlock. Mijn abo gaat pas na 3 maanden in vanwege een nog lopen abo bij een andere provider. Ik ben dus eigenlijk alleen op zoek naar een Unlock. Nu gaat dit via Blacksnow. Maar ik lees hier nog veel problemen die er kunnen ontstaan met o.a. de Wi-Fi en dat de Iphone zelf niet meer aangaat/blijft hangen na een reboot.

Wanneer ik de Jailbreak en Unlock uitvoer met respectievelijk Blackrain en Blacksnow, en kom deze problemen tegen, zijn deze dan volledig verholpen wanneer ik restore via Itunes en er een kopie opzet die ik voor de installatie gemaakt heb?

en bestaat de mogelijkheid dat de iphone helemaal niet meer opstart na het uitvoeren van de programma's?

Ik ben dus het meeste bang voor het feit dat het toestel ineens niet meer reageerd, en wil dus graag weten of dit probleem na een restore verholpen is?

Bedankt,

Jasper
  #305  
Oud 22 February 2010, 17:01
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 October 2009
Berichten: 38
Stuur een bericht via Skype™ naar Dexstron
Standaard

ik en mijn zusje wij hebben bijde een iphone geunlockt en gejailbreakt het enigste probleem wat ik had is dat youtube(Wi-Fi) en gps het niet meer dit dit heb ik opgelost door pushfix te downloaden op cydia , voor de rest nooi meer klachten gehad werk perfect

suc6
  #306  
Oud 22 February 2010, 17:16
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 64GB (Zwart) [FW: 9.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 April 2008
Locatie: Tilburg
Berichten: 20
Standaard

Is deze jailbreak ook al geschikt voor FW 3.1.3 en baseband 05.12.01?
Ik ben net overgestapt van 1e generatie iPhone (met unlock and jailbreak) naar simlockvrije 3GS. Nu heb ik geen Cydia meer. Kan ik probleemloos deze jailbreak doorvoeren, of moet ik wachten tot er een verschijnt voor FW versie 3.1.3?
  #307  
Oud 22 February 2010, 18:22
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 February 2010
Berichten: 11
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Dexstron Bekijk bericht
ik en mijn zusje wij hebben bijde een iphone geunlockt en gejailbreakt het enigste probleem wat ik had is dat youtube(Wi-Fi) en gps het niet meer dit dit heb ik opgelost door pushfix te downloaden op cydia , voor de rest nooi meer klachten gehad werk perfect

suc6
bedankt voor je reply. Ik weet wat er fout kan gaan en hoe ik alles moet uitvoeren. Het gaat mij erom of ik nadat bijvoorbeeld de iphone vast is gelopen/Wi-Fi doet het niet meer/ of welke problemen er nog meer kunnen ontstaan, deze na een restore via itunes weer weg zijn. Zonder dat ik beide progjes weer install.
  #308  
Oud 22 February 2010, 18:52
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 14 April 2008
Berichten: 41
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Jaspero Bekijk bericht
bedankt voor je reply. Ik weet wat er fout kan gaan en hoe ik alles moet uitvoeren. Het gaat mij erom of ik nadat bijvoorbeeld de iphone vast is gelopen/Wi-Fi doet het niet meer/ of welke problemen er nog meer kunnen ontstaan, deze na een restore via itunes weer weg zijn. Zonder dat ik beide progjes weer install.
Als je je iPhone hersteld via iTunes zal je je iPhone weer opnieuw moeten jailbreaken en unlocken (je hersteld hem immers door de officiele apple firmware er op te installeren). Maar ik zie het probleem niet echt.. als Wi-Fi/youtube/gps het niet meer doet, los je dit gewoon op door pushfix in cydia te installeren. Als je iPhone vastloopt, zet je m gewoon uit of reset je m (door de home + sleep button 6sec in te houden). Je moet m dan alleen weer even aan de computer hangen en blackra1n nog een keer runnen, en je iPhone start gewoon weer normaal op zonder dat je je gegevens verliest.. (maak voor de zekerheid natuurlijk regelmatig een backup van je iPhone)
  #309  
Oud 22 February 2010, 19:57
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 February 2010
Berichten: 11
Standaard

Het probleem is dat ik de iphone best wil jailbreaken en Unlocken. Maar dit hoeft niet ten koste te gaan van alles. Ik lees over problemen zoals dat de iphone ineens niet meer opstart etc.

Mijn vraag is eigenlijk alleen, mocht dit gebeuren, kan ik dit verhelpen met een restore of anders? Wanneer het niet lukt hoef ik het niet per se nog 5 keer te proberen, maar wil ik gewoon zeker zijn dat hij na het herstellen van de firmware, weer zo werkt als wanneer ik hem voor het eerst opstartte.

Een iphone die niet goed werkt heb ik niets aan. Ik snap dat het risicos met zich mee brengt.
  #310  
Oud 22 February 2010, 19:59
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Jaspero Bekijk bericht
Het probleem is dat ik de iphone best wil jailbreaken en Unlocken. Maar dit hoeft niet ten koste te gaan van alles. Ik lees over problemen zoals dat de iphone ineens niet meer opstart etc.

Mijn vraag is eigenlijk alleen, mocht dit gebeuren, kan ik dit verhelpen met een restore of anders? Wanneer het niet lukt hoef ik het niet per se nog 5 keer te proberen, maar wil ik gewoon zeker zijn dat hij na het herstellen van de firmware, weer zo werkt als wanneer ik hem voor het eerst opstartte.

Een iphone die niet goed werkt heb ik niets aan. Ik snap dat het risicos met zich mee brengt.
Als jij niet afhankelijk bent van de Softwarematige unlock, kan je gewoon herstellen . Geen probleem.
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #311  
Oud 22 February 2010, 20:06
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 February 2010
Berichten: 11
Standaard

Ik ben inderdaad niet afhankelijk van de unlock, het zou alleen op dit moment gunstig zijn. Dus stel dat de iphone crasht dan kan ik heb aan iTunes hangen en herstellen. Of moet ik na zo'n herstel van de firmware moet ik opstarten met Blackrain?

En is na dat herstel/restore de telefoon weer 'schoon' dus zonder de apps die ik er zelf op gezet heb, zoals blackrain.

Ik heb alles doorgelezen en heb niet direct een eenduidig antwoord kunnen ontdekken.
  #312  
Oud 22 February 2010, 20:12
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Jaspero Bekijk bericht
Ik ben inderdaad niet afhankelijk van de unlock, het zou alleen op dit moment gunstig zijn. Dus stel dat de iphone crasht dan kan ik heb aan iTunes hangen en herstellen. Of moet ik na zo'n herstel van de firmware moet ik opstarten met Blackrain?

En is na dat herstel/restore de telefoon weer 'schoon' dus zonder de apps die ik er zelf op gezet heb, zoals blackrain.

Ik heb alles doorgelezen en heb niet direct een eenduidig antwoord kunnen ontdekken.
Als hij daadwerkelijk vastloopt, moet je gewoon herstellen. Jailbreak je met Blackra1n en je hebt de nieuwe bootrom, moet je inderdaad Blackra1n gebruiken om op te starten. Stelt niks voor, maar je moet het maar even doen
  #313  
Oud 22 February 2010, 20:38
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 February 2010
Berichten: 11
Standaard

Sorry maar ik volg het niet helemaal.

Je zegt als hij vastloopt, moet je gewoon herstellen. Ben ik genoodzaakt daarna weer Blackra1n erop te zetten, om het op te starten? Want ik wil dan liever het risico niet weer nemen en gewoon wachten totdat mijn abo ingaat. Dus m.a.w gewoon weer een Fabrieks Iphone te hebben.

Ik wil het een keer proberen, maar als hij vastloop herstellen en verder te gaan zonder opnieuw te jailbreaken met blackra1n.

bedankt
  #314  
Oud 22 February 2010, 22:50
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 November 2009
Locatie: Azelo
Berichten: 64
Standaard

Ik word echt helemaal gek hier...

Heb eindelijk succesvol Custom Firmware 3.1.3 met activatie op mijn 3GS gezet, met 3.1.2 baseband. Alles werkt, hij is alleen gelockt. Heb al een keer eerder BlackRa1n gestart, toen liep mn iPhone weer vast in recovery. Met veel pijn en moeite (steeds code 1600) weer CF 3.1.3 erop gekregen en BlackSn0w via Cydia geprobeerd te installeren. Lijkt allemaal goed te gaan, op een gegeven moment komt het "Reload data" schermpje er te staat, met het "draaiende rondje". Dit gaat een tijd zo door, totdat hij gewoon vastloopt... Het scherm bevriesd gewoon. Aanknop helpt niets... Na verloop van tijd herstart hij zichzelf, maar dan blijft hij gewoon hangen op het appele logo, soms met het laad-rondje er half doorheen (niet bewegend).... En ik kan weer niets... Helpt ook niet op dan BlackRa1n op te starten, die blijft gewoon staan op "waiting for device" (is immers ook voor 3.1.2 en niet voor 3.1.3).

Hebben jullie nog ideen? Doe ik iets niet goed met de unlock? Kan dit ook op een andere manier die misschien wel voor mij werkt?
  #315  
Oud 22 February 2010, 23:08
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 April 2008
Locatie: Heeze
Berichten: 55
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Jaspero Bekijk bericht
Sorry maar ik volg het niet helemaal.

Je zegt als hij vastloopt, moet je gewoon herstellen. Ben ik genoodzaakt daarna weer Blackra1n erop te zetten, om het op te starten? Want ik wil dan liever het risico niet weer nemen en gewoon wachten totdat mijn abo ingaat. Dus m.a.w gewoon weer een Fabrieks Iphone te hebben.

Ik wil het een keer proberen, maar als hij vastloop herstellen en verder te gaan zonder opnieuw te jailbreaken met blackra1n.

bedankt
Toch moeilijk om gewoon te antwoorden op je vraag blijkbaar. Ik kan je gerust stellen. Als je de iphone na een jailbreak weer gewoon herstelt met de originele firmware is hij weer zoals uit de doos.
  #316  
Oud 22 February 2010, 23:17
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 April 2008
Locatie: Heeze
Berichten: 55
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iPho(w)ner Bekijk bericht
Ik word echt helemaal gek hier...

Heb eindelijk succesvol Custom Firmware 3.1.3 met activatie op mijn 3GS gezet, met 3.1.2 baseband. Alles werkt, hij is alleen gelockt. Heb al een keer eerder BlackRa1n gestart, toen liep mn iPhone weer vast in recovery. Met veel pijn en moeite (steeds code 1600) weer CF 3.1.3 erop gekregen en BlackSn0w via Cydia geprobeerd te installeren. Lijkt allemaal goed te gaan, op een gegeven moment komt het "Reload data" schermpje er te staat, met het "draaiende rondje". Dit gaat een tijd zo door, totdat hij gewoon vastloopt... Het scherm bevriesd gewoon. Aanknop helpt niets... Na verloop van tijd herstart hij zichzelf, maar dan blijft hij gewoon hangen op het appele logo, soms met het laad-rondje er half doorheen (niet bewegend).... En ik kan weer niets... Helpt ook niet op dan BlackRa1n op te starten, die blijft gewoon staan op "waiting for device" (is immers ook voor 3.1.2 en niet voor 3.1.3).

Hebben jullie nog ideen? Doe ik iets niet goed met de unlock? Kan dit ook op een andere manier die misschien wel voor mij werkt?

Blacksnow werkt niet op FW 3.1.3, ook niet als je de baseband niet geupgrade hebt en ook niet via Cydia. Waarschijnlijk is je probleem te verhelpen door een custom firmware aan te maken zonder activatie. Als je gewoon een standaard T-mobile Iphone hebt aangeschaft wordt je Iphone netjes via Itunes geactiveerd en geunlocked.
  #317  
Oud 23 February 2010, 20:44
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 November 2009
Locatie: Azelo
Berichten: 64
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door egoovy Bekijk bericht
Blacksnow werkt niet op FW 3.1.3, ook niet als je de baseband niet geupgrade hebt en ook niet via Cydia. Waarschijnlijk is je probleem te verhelpen door een custom firmware aan te maken zonder activatie. Als je gewoon een standaard T-mobile Iphone hebt aangeschaft wordt je Iphone netjes via Itunes geactiveerd en geunlocked.
Ik zal het proberen, maar ik vraag het mij af. Er staat in het CF 3.1.3 topic namelijk:

Als je een iPhone 3G of 3GS hebt die je kunt activeren in iTunes (dus als je een officieel simlockvrije iPhone hebt). Download dan de versie zonder activatie.
Als je een iPhone 3G of 3GS hebt die je niet kunt activeren in iTunes (dus als je afhankelijk bent van een softwarematige unlock door middel van Blacksn0w). Download dan de versie met activatie.
  #318  
Oud 23 February 2010, 22:08
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 April 2008
Locatie: Heeze
Berichten: 55
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iPho(w)ner Bekijk bericht
Ik zal het proberen, maar ik vraag het mij af. Er staat in het CF 3.1.3 topic namelijk:

Als je een iPhone 3G of 3GS hebt die je kunt activeren in iTunes (dus als je een officieel simlockvrije iPhone hebt). Download dan de versie zonder activatie.
Als je een iPhone 3G of 3GS hebt die je niet kunt activeren in iTunes (dus als je afhankelijk bent van een softwarematige unlock door middel van Blacksn0w). Download dan de versie met activatie.
Als je een standaard T-mobile Iphone hebt moet je activeren met je T-mobile simcard. Dit gaat altijd goed. Je hebt de unlock alleen maar nodig als je een simcard van een andere provider wilt gebruiken. Dus custom zonder activatie, met T-mobile sim activeren en daarna unlocken met blacksnow (werkt alleen voor 3.1.2. FW)
  #319  
Oud 23 February 2010, 22:12
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 November 2009
Locatie: Azelo
Berichten: 64
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door egoovy Bekijk bericht
Als je een standaard T-mobile Iphone hebt moet je activeren met je T-mobile simcard. Dit gaat altijd goed. Je hebt de unlock alleen maar nodig als je een simcard van een andere provider wilt gebruiken. Dus custom zonder activatie, met T-mobile sim activeren en daarna unlocken met blacksnow (werkt alleen voor 3.1.2. FW)
Ik snap dat je een unlock nodig hebt voor de simkaart voor een andere provider, dat heb ik juist nodig. Anders zou ik immers niet willen unlocken. Sorry, maar je verhaal is dus niet van toepassing op mij, ik moet mn telefoon in FW 3.1.3 (baseband 3.1.2) unlocken en dr zoek ik een oplossing voor.
  #320  
Oud 23 February 2010, 23:56
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 April 2008
Locatie: Heeze
Berichten: 55
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iPho(w)ner Bekijk bericht
Ik snap dat je een unlock nodig hebt voor de simkaart voor een andere provider, dat heb ik juist nodig. Anders zou ik immers niet willen unlocken. Sorry, maar je verhaal is dus niet van toepassing op mij, ik moet mn telefoon in FW 3.1.3 (baseband 3.1.2) unlocken en dr zoek ik een oplossing voor.
Die is er nu nog niet. Heb ik al in een eerdere post aangegeven. Lees even de blog van het devteam, dan zul je dit bevestigd zien. Als je afhankelijk bent van een unlock, niet upgraden! Als je niet terug kunt naar 3.1.2 (via de signing server van saurik) zul je moeten wachten op een unlock van geohot of devteam.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 4: Unlock Ultrasn0w voor iPhone 4, 3GS en 3G is er! - Verzameltopic WDS001 Unlock 183 26 August 2013 16:26
iPhone: Jailbreak voor iPhone 3G, iPhone 3GS en iTouch 2 met iOS4.1 [Windows] - Verzameltopic WDS001 Jailbreak 213 13 November 2010 11:32
Wi-Fi-problemen na Blacksn0w - Verzameltopic RuttieBARCA Unlock 66 23 April 2010 00:06
Unlock - iPhone 3G/3GS - FW 3.1.2 - Blacksn0w via Blackra1n - [Windows/Mac OS X] Destiny Unlock 0 20 December 2009 21:54

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:28.