Het grote iPhone Whatsapp topic

Het grote iPhone Whatsapp topic discussie in iPhone Apps forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Ik heb het volgende probleem met whatsapp: In een groepsgesprek krijg ik wel gewoon berichten, maar als ik de groep aantik en er in ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Apps
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1481  
Oud 20 June 2012, 11:19
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 8 November 2011
Berichten: 2
Standaard Whatsapp groep; wel berichten ontvangen, niet kunnen lezen

Hallo,
Ik heb het volgende probleem met whatsapp:
In een groepsgesprek krijg ik wel gewoon berichten, maar als ik de groep aantik en er in zit, staan er geen berichten in de groep. Ik zit ook in een andere groep en daar heb ik geen problemen. Ik ben al eens uit de groep gegaan maar dit veranderde niks. Ook de app afsluiten helpt niet. Wat kan ik doen om de berichten weer te lezen?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #1482  
Oud 21 June 2012, 19:30
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 29 December 2011
Berichten: 2
Standaard

Hoi,

Ik zie dat dit een redelijk oude topic is maar weer iemand hoe je inderdaad de status kan wijzigen, of heb ik het gewoon gemist?
Ik heb alle statussen al eens gewijzigd, de app van mijn phone en i-tunes verwijdert. Ook mijn iPhone gereset en daarna kon ik eventjes de status weer wijzigen maar nu niet meer. Heeft iemand nog een idee?
  #1483  
Oud 24 June 2012, 21:41
» iPhone 4 8GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 24 June 2012
Berichten: 1
Standaard

Dag allemaal, ik heb zelf sinds kort ook iPhone 4.

Hij toont wel als ik bericht krijg in codeslot wie het is.

Maar ik wil ook zo graag dat hij trilt als ik een Whatsapp bericht krijg.

Ik heb wel een codeslot erop, wat moet er voor gebeuren?

Gr

Melchet
  #1484  
Oud 25 June 2012, 10:46
Banned
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 1.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 3.2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 March 2012
Berichten: 18
Standaard

Remove “whatsapp “and reinstall it your problem will be solved.
  #1485  
Oud 25 June 2012, 10:57
colliehome's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 16GB (Zilver) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Herent
Berichten: 2.478
Stuur een bericht via Instant Messenger naar colliehome Stuur een bericht via MSN naar colliehome Stuur een bericht via Yahoo naar colliehome Stuur een bericht via Skype™ naar colliehome Send a message via twitter to colliehome
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ryanlawrence171 Bekijk bericht
Remove “whatsapp “and reinstall it your problem will be solved.
Do you read? Already done that. See first post.
__________________
Australian Shepherds Tinkerooz
Tinkerooz Blog

Slotjes blijven slotjes.
  #1486  
Oud 25 June 2012, 12:53
Banned
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 1.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 3.2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 March 2012
Berichten: 18
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door colliehome Bekijk bericht
Do you read? Already done that. See first post.
Yes i have read that, i also have faced this problem and took this action and it's working good now that's why i have answered that .....
  #1487  
Oud 25 June 2012, 17:22
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 8 November 2011
Berichten: 2
Standaard

Wie weet het?
  #1488  
Oud 25 June 2012, 22:40
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 29 December 2011
Berichten: 2
Standaard

Helaas, toch nog geprobeerd maar heeft geen nut. Hij laat de status staan die ik al tig heb verwijderd inclusief alle statussen. Dus nee, het verwijderen en opnieuw installeren heeft mij niet geholpen.
  #1489  
Oud 26 June 2012, 09:52
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 128GB (Spacegrijs) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 March 2012
Locatie: Apeldoorn
Berichten: 81
Standaard

volgens mij is de favorieten lijst je lijst met contacten voor whatsapp en als je deze omlaag trekt update de lijst.
__________________
Groeten Henk
  #1490  
Oud 28 June 2012, 18:23
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 June 2012
Locatie: Privč
Berichten: 10
Standaard Whatsapp ipod?

Hallo mensen ik heb whatsapp werkend gekregen op mijn ipod touch maar om het te configureren heb je een mobiel nodig en die heb ik niet, weet iemand hoe ik toch kan whatsappen zonder mobiel?
  #1491  
Oud 29 June 2012, 17:18
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 December 2011
Locatie: hoofd stad
Berichten: 23
Standaard kan iemand mijn vertellen waarom ik bij whatsapp geen foto kan plaatsen

hallo ik heb een i phone 4s maar ook een blackbery bold 9900 nu is t geval dat ik op het whatsapp profiel op mijn bb ook foto's kan plaatsen die anderen whatsapp gebruikers dan vervolgens in hun contacten chat lijst kunnen zien dit is ongeveer het zelfde als ping. nou vraag ik mijn af waarom dit niet op de whatsapp op mijn iPhone kan. en ook kan ik de foto niet aflezen op mijn iphone het lijk er op of het alleen met bb onderling kan. je zou tog zeggen whatsapp is whatsapp en en zou op alle toestellen het zelfde moeten zijn. heeft iemand een id
  #1492  
Oud 29 June 2012, 18:08
Rhan's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Zilver) [FW: 9.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 January 2012
Berichten: 91
Standaard

Ik ben er 99,99% van zeker dat je op elk systeem met whatsapp niet je eigen profielfoto kan instellen.
  #1493  
Oud 29 June 2012, 18:22
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 December 2011
Locatie: hoofd stad
Berichten: 23
Standaard

nou dan zit je er 00,1 procent naast want ik heb zo juist nog mijn afbeelding gewijzigd en zie bij andere whatsapp gebruikers op mijn bb ook fotos staan daarom vind ik het ook vreemd maar misschien is het een update die nog moet komen op andere toestellen.
  #1494  
Oud 29 June 2012, 18:41
Rhan's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Zilver) [FW: 9.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 January 2012
Berichten: 91
Standaard

Wat je waarschijnlijk hebt gedaan is via facebook syncen of contacten fotos geven en dan komen die er te staan, maar je kan je eigen foto niet veranderen want anderen zien dat niet.
  #1495  
Oud 29 June 2012, 18:54
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 December 2011
Locatie: hoofd stad
Berichten: 23
Standaard

hey rhan ik heb net nog speciaal voor jou ff gekeken ik heb trouwens ook geen facebook en heb aan een contact in mijn lijst gevraagd ik vroeg zie je een foto bij mijn profiel/status en hij vertelde welke foto er stond het kan echt maar misschien is er voor bb en anroid een andere versie dat zou toch mogelijk kunnen zijn als iemand mij het zou vertellen zou ik het ook niet zomaar geloven maar tog is het zo.
  #1496  
Oud 29 June 2012, 18:56
Rhan's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Zilver) [FW: 9.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 January 2012
Berichten: 91
Standaard

Ik heb hier thuis ook nog een BB 9900 liggen, zal eens kijken, maar de laatste keer dat ik hevig bb's heb gebruikt, wat zo'n half jaar geleden was, was dit nog niet.
  #1497  
Oud 30 June 2012, 07:59
ballegooier's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 9.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 August 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 3.674
Standaard

Ik heb bij de meeste contacten (dus iOS telefoonboek) een foto staan. In WhatsApp zie ik ook die foto bij 'chats'. Niet bij 'contacten', daar staat alleen onder de naam een WhatsApp status. Als ik de foto van een contact in het telefoonboek wijzig, is die in WhatsApp bij 'chats' ook gewijzigd. Me dunkt dat WhatsApp de fotos uit Contacten haalt....?
  #1498  
Oud 2 July 2012, 18:13
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 July 2012
Berichten: 1
Standaard

Sorry voor de late reactie, maar dit moet op de een of andere manier mogelijk zijn.

Wat je moet doen:

- Jailbreak je iPhone
- Zorg dat je een SSH verbinding kan maken met je iPhone (voor de connectie tusseniFile en je browser op je mac of pc)
- Installeer iFile via Cydia

Nu komt het hardere werk. Je zal moeten zoeken in je iPhone bestandsysteem naar de SMS tonen. Vervolgens download je die naar je desktop. Nu moet je zorgen dat iTunes importeert met AIFF instelling en vervolgens maak je een AIFF versie van je SMS toon. Deze zet je vervolgens op je desktop. Hernoem het oude bestand. (dit is je backup)
Hernoem je nieuwe file naar naam.caf

Delete met iFile de SMS toon in Whatsapp. (denk erom dat het verstandig is ook hiervan eerst een backup op je eigen mac/pc te zetten). Nu kun je met je eigen browser .caf bestand uploaden. (Deze dient wel exact dezelfde naam te hebben als de file die je hebt verwijdert). Ververs de pagina en kijk of ie er tussen staat. (LET OP: het hoeft niet perse in alfabetische volgorde te staan).

Als alles goed is gegaan moet je nu horen wat je wil horen.
  #1499  
Oud 2 July 2012, 22:59
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 June 2012
Berichten: 22
Standaard

Niet mogelijk maar serieus heb je echt geen mobieltje in wat voor tijdperk leef je
  #1500  
Oud 3 July 2012, 07:33
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 June 2012
Locatie: Privč
Berichten: 10
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door tijsh111 Bekijk bericht
Niet mogelijk maar serieus heb je echt geen mobieltje in wat voor tijdperk leef je
Oh het spijt me dat ik volgende week mijn iPhone 4s pas ontvang
Reageren

Labels
afbeeldingen, app, apple account, appstore, berichten, berichtgeving, beveiliging, contact, contacten, crash, downloaden, error, foto, geluiden, gevey, help!, herstel, historie, ineens, ios7, iphone, iphone 4, iphone whatsapp status, iphone4s, iphone5, itunes, jailbreak, kosten, mail, meldingen, mobile me, niet, onveilig, probleem, push, pushberichtgeving, search, simonly, sms, sms backup, sms omzetten, trilfuncti, trillen, unlock, veiligheid, verwijderd, vodafone, wachtwoord, werkt, werkt niet, whats app, whatsapp, windows xp


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Het grote iPhone 3G hardware unlock topic kansloos Unlock 1828 17 December 2009 11:30
Het Grote Goedemorgen topic sossienl Chat en geruchten 805 10 March 2009 09:33
Het Grote Payback Topic totalition iPhone Apps 21 9 March 2009 16:19
Het grote iPhone 3G HARDWARE unlock topic groentjie Archief 2 12 December 2008 13:47

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:00.